Nedeľa 07.07.2024
Dnes má meniny 
Oliver
°C
03.07.2024 01:05

Mesto aj tento rok preplatí dopravu autobusom na okolité kúpaliská


Ilustračná snímka, zdroj: Záhorí.sk


Mesto Holíč (okres Skalica) aj tento rok preplatí svojim obyvateľom náklady na dopravu autobusom na kúpaliská v Hodoníne a Zlatníckej doline. Dôvodom je chýbajúce miestne kúpalisko. Radnica o tom informovala na svojom webe.


"Úhradu nákladov na cestovné si budú môcť návštevníci kúpaliska uplatniť na základe žiadosti, ktorú môžu spolu s potrebnými dokladmi predložiť v septembri 2024," uvádza samospráva. Úhrada sa týka len cestovných nákladov na spoplatnenú hromadnú dopravu, vstupenky na kúpalisko sa nepreplácajú.         

Žiadosť o úhradu cestovných lístkov si možno stiahnuť z webovej stránky mesta alebo osobne vyzdvihnúť v pokladnici mestského úradu či v kancelárii turistického informačného centra. O preplatenie cestovných lístkov môže požiadať len obyvateľ mesta Holíč.

Autor: (TASR)


komentáre
SHOW ALL
podobné
02.11.2016
Obyvatelia Holíča môžu v ankete rozhodnúť o osude domu kultúry
Mesto Holíč oslovilo svojich občanov s anketou na tému miestneho domu kultúry (DK) a jeho ďalšieho osudu. Obyvatelia môžu v priebehu novembra v dotazníku uviesť, ktorá z troch ponúknutých možností je pre nich najprijateľnejšia.
viac
15.10.2018
Mesto si dá vypracovať nízkouhlíkovú stratégiu
Mesto Holíč si nechá vypracovať projekt "Nízkouhlíková stratégia mesta Holíč v nadväznosti na Koncepciu rozvoja v oblasti tepelnej energetiky v meste". TASR informovala vedúca oddelenia regionálneho rozvoja a dotačnej politiky tamojšieho mestského úradu Katarína Turečková.
viac
06.01.2019
Prioritou primátora Zdenka Čambala bude nielen kúpalisko, kultúrny dom a zámok
Podľa staronového primátora Holíča Zdenka Čambala, ktorý v decembri 2018 začal svoje štvrté funkčné obdobie, prioritou v nastávajúcom štvorročnom období je aj kúpalisko a kultúrny stánok.
viac
13.04.2019
Objekt Koniarne Holíčskeho zámku prešiel čiastočnou rekonštrukciou
Ministerstvo kultúry prispelo na obnovu dotáciou v objeme 588 860 eur, mesto Holíč v rámci spolufinancovania investovalo z vlastných zdrojov 50 456 eur.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.19 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.14 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.67 %