Sobota 05.10.2024
Dnes má meniny 
Viera
°C
04.07.2024 02:10

PSK pozýva cyklistov na raňajky


Ilustračná snímka (PSK)


Aj túto letnú sezónu sa môžu cyklisti pristaviť pri občerstvovacom stánku Prešovského samosprávneho kraja, keď pôjdu do práce či na výlet. Cykloraňajky sa uskutočnia v ranných hodinách druhý júlový týždeň na dvoch sídliskách v Prešove.


Už budúci týždeň v utorok (9.7.) pohostí Prešovský samosprávny kraj všetkých cyklistov, ktorí sa vyberú do práce, do mesta, na výlet, či za inými povinnosťami. V dvoch občerstvovacích stánkoch na dvoch prešovských sídliskách bude samospráva ponúkať cyklistom zdarma vodu, pečivo, ovocie či sladké prekvapenie.

Stánky budú pre cyklistov k dispozícii od 6.00 do 9.00 hod. na cyklochodníku na Sídlisku III na Námestí Kráľovnej pokoja a na cyklochodníku na Sídl. Sekčov na križovatke ulíc Arm. gen. Svobodu a Laca Novomeského.

Prešovský samosprávny kraj chce touto aktivitou podnietiť obyvateľov krajského mesta, aby využívali viac alternatívne druhy dopravy namiesto áut. Cykloraňajky organizuje pravidelne každý rok už niekoľko sezón.

Autor: (ts-PSK)


komentáre
SHOW ALL
podobné
27.05.2016
Cyklokorytničku otvoria 11. júna
Cyklistickú, náučno-relaxačnú trasu pre peších turistov, bežcov i cyklistov, vedúcu z Ružomberka do Korytnice, otvoria v sobotu 11. júna.
viac
27.04.2017
Cyklobusy vyrazia na cesty aj tento rok. Čaká ich nová trasa
Aj tento rok pripravila Žilinská župa v spolupráci so zmluvným dopravcom SAD Žilina unikátnu možnosť prepravy pre cyklistov a ich dvojkolesových spoločníkov.
viac
20.06.2018
Cyklisti z projektu „Na bicykli deťom pre život“ dnes v Žiline
Žilinčania dnes dopoludnia privítali na Vodnom diele skupinu cyklistov, ktorí sa vydali na dlhú cestu naprieč dvoma krajinami, aby takýmto netradičným spôsobom pomohli deťom s onkologickým ochorením. Charitatívna cyklojazda „Na bicykli deťom pre život“ sa koná už po deviatykrát.
viac
08.10.2019
Okná na kostolíku pri Domaši zrekonštruovali aj s podporou cyklistov
Okná na kostolíku v Novej Kelči v okrese Vranov nad Topľou zrekonštruovali aj vďaka podpore cyklistov. Počas júlového cyklistického podujatia Okolo Domaše vyzbierali na opravu tejto národnej kultúrnej pamiatky 600 eur.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.35 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.04 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.61 %