Pondelok 24.06.2024
Dnes má meniny 
Ján
°C
14.06.2024 04:10

Medový festival v Bardejove ponúka okrem medu i hudobné vystúpenia


Ilustračný výrez plagátu


O živote včiel a samotnom mede sa môžu dozvedieť viac návštevníci Medového festivalu bardejovského medu, ktorý sa koná v piatok na Radničnom námestí v Bardejove. Ide o druhý ročník podujatia.


Počas celého dňa je pripravený zaujímavý program. Deti sa môžu zapojiť do hravých a zábavných aktivít, ktoré ich podľa organizátorov vtiahnu do sveta včiel, kde sa dozvedia veľa o ich živote aj dôležitosti.         

"Na vlastnej koži si vyskúšajú opeľovanie, aby čo najlepšie porozumeli jeho významu, budú pozorovať živé včely v presklenom úli a v neposlednom rade budú mať možnosť pochutnať si na rôznych druhoch medu a iných včelích produktoch," približujú organizátori.         

Popoludní je na programe vystúpenie žiakov Cirkevnej umeleckej školy a vyhodnotenie súťaže Usilovné včielky. O 18.00 h je naplánované vystúpenie kapely Christian & Band, speváčky Simy Magušinovej, Bpm Band a večer workshop maľovania. V sobotu (15. 6.) večer sa v jednej z kaviarní uskutoční včelokvíz.

Autor: (TASR)


komentáre
SHOW ALL
podobné
16.05.2016
Začína lepší a väčší Ekotopfilm – Envirofilm 2016
V Bratislave a Banskej Bystrici dnes začína ďalší ročník Medzinárodného filmového festivalu Ekotopfilm – Envirofilm. Návštevníci sa môžu tešiť na kvalitné a pútavé dokumentárne filmy a bohatý sprievodný program.
viac
21.06.2017
Netradičnú zábavu ponúkne festival Divné veci
V piatok 23. a v sobotu 24. júna sa V Starej Turej v areáli jazera Dubník uskutoční netradičný festivalový koncept s názvom Divné veci. Začiatok je plánovaný (ne)tradične na 19:20 hod.
viac
22.06.2017
Urban Art ovládne Bratislavu!
Už túto sobotu sa v Bratislave na 16 pódiách predstaví 40 umeleckých vystúpení a 14 neziskových organizácií. Nuda v Bratislave sa teda skončí už o necelé dva dni presne o 11:45 hod., kedy sa na Hlavnom námestí oficiálne začne prvý Urban Art Festival.
viac
08.09.2023
V Trnave sa začína včelársky festival, medy možno kúpiť pred radnicou
Trnavský včelársky festival sa koná v piatok a sobotu (9. 9.) po roku v Trnave. Na pešej zóne pred radnicou ponúkne produkty slovenských včelárov verejnosti, pre odborníkov i záujemcov sa na radnici uskutočnia aj bloky prednášok.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.20 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.15 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.66 %