Utorok 22.10.2024
Dnes má meniny 
Sergej
°C
21.10.2024 04:10

Možnosť formovať program spolupráce Interreg Maďarsko-Slovensko po roku 2027


Ilustračný banner


Do konca októbra je možné vyjadriť sa k budúcej podobe bilaterálneho programu spolupráce medzi Slovenskom a Maďarskom. Ide o program, ktorý do veľkej miery pomáha rozvíjať cezhraničnú spoluprácu medzi samosprávami.


Program cezhraničnej spolupráce Interreg Maďarsko-Slovensko prináša všetkým záujemcom možnosť prispieť k formovaniu jeho budúcnosti. Vyplnením dotazníka môžete prispieť k odhaleniu silných stránok cezhraničnej spolupráce, ako aj oblastí, v ktorých je potrebné zlepšenie.

Každý účastník má možnosť vyjadriť sa k tomu, aké zmeny by  chcel vidieť oproti súčasnému programovému obdobiu a na druhej strane aj k tomu, ktoré prvky fungujú dobre a bude vhodné ich zachovať v budúcnosti.

Spätná väzba všetkých relevantných subjektov je veľmi cenná a pomôže vytvoriť program, ktorý poskytne prihraničnej oblasti významnú pridanú hodnotu a zameria sa na najdôležitejšie potreby subjektov z oblasti slovensko-maďarského pohraničia.

Dotazník je možné vyplniť do 31. októbra 2024. Jeho vyplnenie je dobrovoľné a zozbierané údaje budú považované za dôverné.

Autor: (Zdroj: ZMOS)


komentáre
SHOW ALL
podobné
05.09.2016
BSK: Župa informačným bodom pre cezhraničnú spoluprácu
Bratislavský samosprávny kraj sa stal Infobodom pre Program spolupráce Interreg V-A Slovenská republika-Maďarsko (Interreg V-A SK-HU).
viac
11.03.2018
Cyklotrasa SacraVelo predstaví stovky sakrálnych pamiatok
Finančné prostriedky vo výške 1,58 miliónov eur na výstavbu nových cyklotrás, značenie cyklosiete a na výstavbu cyklocentra v obci Báč využijú slovenskí partneri projektu SacraVelo – Sieť cezhraničných pútnických cyklotrás v okolí Dunaja.
viac
12.01.2021
Na projekty spolupráce s Maďarskom môžu uchádzači získať až 50 000 eur
Miestne samosprávy, školy, cirkvi aj neziskové organizácie môžu ešte tento mesiac žiadať o finančný príspevok z Fondu malých projektov v rámci Programu spolupráce Interreg V-A Slovenská republika – Maďarsko. Jeden projekt má šancu získať od 20 000 do 50 000 eur.
viac
12.08.2021
Obce Kližská Nemá a Gönyű z Maďarska pozývajú na spoločný festival
Obec Klížska Nemá v spolupráci s obcou Gönyű z Maďarska realizuje projekt s názvom „Spoločný život Gönyű a Kolozsnéma“.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.42 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.00 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.58 %