Piatok 03.05.2024
Dnes má meniny 
Galina
°C
05.04.2024 08:00

Michalovský historický park Kerta v nedeľu oživia účastníci jarného behu


Ilustračná snímka, zdroj: Košice - Zoznam


V najväčšom michalovskom parku Kerta sa v nedeľu (7. 4.) uskutoční siedmy Jarný beh Michalovčanov. Bežecká udalosť každoročne priláka nadšencov behu z celého regiónu. Ako uviedol predseda Atletického klubu Michalovce Dávid Dobiáš, je to príležitosť zúčastniť sa na bežeckom evente aj začiatočníkom.


Podujatie organizuje mesto v spolupráci s atletickým klubom AC Michalovce a strednou zdravotníckou školou. Podujatie sa začne detským behom na 500 metrov, poskytne tak príležitosť aj najmladším športovcom. Nasledovať bude hlavný beh na tri kilometre. Registrácia na podujatie je možná prostredníctvom webovej stránky a bude ukončená v sobotu (6. 4.).        

"Jarný beh Michalovčanov je nielen o športovom výkone. Je to deň, keď sa komunita bežcov stretáva. Tešíme sa na každého účastníka a veríme, že tento ročník bude opäť rekordný v počte bežcov aj v pozitívnej atmosfére," dodal Dobiáš.

Autor: (TASR)


komentáre
SHOW ALL
podobné
27.04.2017
Šidzemnasti jarni jurmarok
Mesto Michalovce a  Organizačný výbor jarných trhov pozývajú Michalovčanov a návštevníkov mesta Michalovce na Šidzemnasti jarni jurmarok. Počas štyroch dní sa môžete tešiť na bohatý a pestrý program.
viac
25.04.2018
Ošemnasti jarni jurmarok - Ňesanujme sebe, šak ľem raz žijeme!
Mesto Michalovce a Organizačný výbor jarných trhov pozývajú Michalovčanov a návštevníkov mesta Michalovce na Ošemnasti jarni jurmarok. Počas štyroch dní sa môžete tešiť na bohatý kultúrny, športový aj spoločenský program.
viac
07.02.2022
Obnova historického parku Kerta napreduje
Obnova historického parku Kerta v Michalovciach napreduje. Referentka odboru komunikácie, marketingu a kultúry na tamojšom mestskom úrade Marcela Andréová priblížila, že mesto začalo práce na obnove v lete minulého roka.
viac
01.03.2024
Michalovce chcú ďalší priemyselný park, pritiahnuť má firmy na obnovu Ukrajiny
Mesto Michalovce má záujem vytvoriť nový priemyselný park. V poradí tretí park na území mesta by mal byť pripravený pre investorov, ktorí by mohli v meste sídliť v súvislosti s obnovou Ukrajiny. Po stredajšom (28. 2.) výjazdovom rokovaní vlády v Michalovciach to pre TASR povedal primátor Miroslav Du
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.05 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.78 %