Pondelok 06.05.2024
Dnes má meniny 
Hermína
°C
26.04.2024 12:10

V Poprade začína sa výstavba novej okružnej križovatky na sídlisku Západ


Ilustračná snímka, zdroj: Prešovský Štandard


V Poprade sa onedlho začne výstavba novej okružnej križovatky na sídlisku Západ, prinesie to dopravné obmedzenia. Samospráva na sociálnej sieti informovala, že práce odštartujú v pondelok 29. apríla a potrvajú do polovice decembra.


Ide o križovatku ulíc Partizánska a Podtatranská. "Dôvodom tejto zmeny je zlepšenie bezpečnosti cestnej premávky a plynulosti dopravy. Počas prestavby, ktorá sa uskutoční v nasledujúcich týždňoch, dôjde k čiastočnej uzávere cestnej premávky na vyššie uvedených uliciach. Tieto obmedzenia sú nevyhnutné na zabezpečenie bezpečnosti nielen pracovníkov realizujúcich prestavbu, ale aj samotných účastníkov cestnej premávky," uviedlo mesto.         

Samospráva žiada všetkých obyvateľov a návštevníkov mesta o trpezlivosť a pochopenie v súvislosti s týmto obmedzením. Mesto urobí všetko pre to, aby minimalizovalo vplyv prestavby na každodennú dopravu, so snahou udržať nevyhnutné obmedzenia čo najkratšie.

 

Autor: (TASR)


komentáre
SHOW ALL
podobné
31.03.2017
Poslanci zastavili predaj pozemkov v Senci
Poslanci zastupiteľstva Bratislavského samosprávneho kraja zrušili 31. marca obchodnú verejnú súťaž, ktorej víťaz mal kúpiť pozemok pri kruhovom objazde na vjazde do Senca v smere od diaľnice.
viac
26.09.2017
V zariadení pre seniorov zrekonštruovali 11 obytných jednotiek
V budove zariadenia pre seniorov na Komenského ulici v Poprade zrekonštruovali 11 obytných jednotiek. Pri úprave jednotlivých izieb myslela samospráva najmä na bezbariérovosť.
viac
13.10.2022
Výstavba okružnej križovatky v Liptovskom Hrádku sa začne až na budúci rok
Stavebné práce na novej okružnej križovatke pod Skalkou v Liptovskom Hrádku sa začnú až v jarných mesiacoch budúceho roka. Potvrdila to hovorkyňa Žilinského samosprávneho kraja (ŽSK) Eva Lacová.
viac
08.09.2023
Nová okružná križovatka podľa B. Trégera zlepšila dopravu v meste
Novopostavenú okružnú križovatku pod Skalkou v Liptovskom Hrádku takmer za pol milióna eur v piatok odovzdali do užívania motoristom. Podľa primátora Branislava Trégera prinieslo jej vybudovanie zlepšenie dopravnej situácie v meste aj vyššiu bezpečnosť.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.10 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.16 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.74 %