Piatok 17.05.2024
Dnes má meniny 
Gizela
°C
02.05.2024 09:05

Slovenská pošta rozšírila sieť PoštaPOINTov na viac ako sto


Slovenská pošta - logo


Slovenská pošta (SP) výrazne rozšírila sieť PoštaPOINTov, aktuálne ich má viac ako sto. Navýšením siete PoštaPOINTov Slovenská pošta ponúka nové spôsoby, ako zvýšiť kvalitu poskytovaných služieb.


Navýšením siete PoštaPOINTov Slovenská pošta ako líder a najväčší poskytovateľ poštových služieb na Slovensku ponúka nové spôsoby, ako zvýšiť kvalitu poskytovaných služieb a ich miestnu a časovú dostupnosť a to bez ohľadu na počet tzv. kamenných pôšt.

Cieľom PoštaPOINTov je priniesť zákazníkom väčší komfort v podobe časovej úspory a pohodlnejšej dostupnosti. Pre poštu zároveň predstavujú hospodársky efektívne riešenie. PoštaPOINTy aktuálne poskytujú služby výdaja balíkových zásielok, tzv. balíkov „na poštu“, ktoré si zväčša objednávajú adresáti v e-shopoch. Zásielku na PoštaPOINT je možné poslať komukoľvek aj cez Mobilnú aplikáciu Slovenskej pošty alebo jej webovú stránku. Zásielky na PoštaPOINToch sa dajú uhrádzať v hotovosti aj bezhotovostnými platbami.

Slovenská pošta prevádzkuje PoštaPOINTy v mestách aj na vidieku a to približne v polovičnom pomere. Mnohé sú otvorené aj cez víkendy a do neskorých poobedných hodín. Ide o spoľahlivých partnerov, ktorí sa vynikajúco osvedčili. Počet zásielok a spokojných zákazníkov medzimesačne rastie.

Slovenská pošta ďalej pokračuje v rozširovaní siete PoštaPOINTov, partnerov hľadá vo vyše sto lokalitách, zverejnené sú na webe SP a na stránke: https://posta.eranet.sk/#/publicQualifications, kde si môže záujemca nájsť lokalitu. Benefitom pre partnerské prevádzky, ktoré poskytujú služby PoštaPOINtov, sú noví prichádzajúci zákazníci, s ktorými prichádza vyšší obrat.

Prihlásiť sa môže akákoľvek prevádzka, ktoré spĺňa definované podmienky ako sú otváracie hodiny, minimálna vzdialenosť od najbližšieho poštového bodu, blízkosť parkovania, či priestor pre skladovanie zásielok. Slovenská pošta zároveň bezplatne poskytuje multifunkčné zariadenie na výdaj/snímanie zásielok a platbu kartou.

Zariadenie poskytnuté Slovenskou poštou môže partner využiť aj pre seba a svoj tovar a využiť ho pre platbu kartou. Partner potrebuje len wifi alebo SIM kartu a nejaké „záložné“ riešenie – mobil/PC/tablet, aby si vedel Aplikáciu spustiť, ak by sa mu poštou poskytnuté zariadenie náhodou poškodilo.

Autor: (ts-Slovenská pošta)


komentáre
SHOW ALL
podobné
14.10.2016
Slovenská pošta bude opäť dražiť nedoručené zásielky
Slovenská pošta (SP), a. s., bude opäť po roku, v sobotu 15. októbra dražiť nedoručené zásielky. V hale Pošty 2 na Dohnányho ulici v Trnave si záujemcovia budú môcť vybrať spomedzi stovky zásielok, ktoré nenašli svojho adresáta. Začiatok je o 13. hodine.
viac
21.09.2018
Slovenská pošta obhájila 2. miesto v súťaži o najkrajšiu rytú známku EÚ
Poštová známka „500. výročie reformácie“ získalav konkurencii 27 krajínvynikajúce2. miesto v súťaži o najkrajšiu rytú poštovú známku Európskej únie „Les Grands Prix de l’Art Philatélique Belge et Européen“ v Bruseli. Aj toto ocenenie potvrdzuje, že slovenské ryté poštové známky možno považovať za na
viac
03.02.2021
Už aj v Púchove majú svoj BalíkoBOX
Už aj obyvatelia Púchova si môžu pohodlne, kedykoľvek a bez čakania vyzdvihnúť balíkové zásielky cez BalíkoBOX. V pondelok (1. 2.) ho oficiálne uviedli do prevádzky, svoje miesto má pri hypermarkete Tesco na Okružnej ulici.
viac
08.12.2021
Pošta doručila Ježiškovi už vyše 28-tisíc pozdravov
Slovenská pošta doručila Ježiškovi do jeho oficiálnej poštovej schránky, ktorú má v Rajeckej Lesnej, už vyše 28-tisíc pozdravov so želaniami od detí z celého sveta.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.13 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.15 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.71 %