Piatok 03.05.2024
Dnes má meniny 
Galina
°C
22.04.2024 07:50

Mesto Senec v pondelok rozbieha službu zdieľaných bicyklov


Snímka zdroj: Arriva


V pondelok 22. apríla, symbolicky na Deň Zeme, štartujú v Senci novú službu zdieľaných bicyklov. Obyvatelia ich nájdu na 12 miestach po celom meste. Informuje o tom samospráva na sociálnej sieti.


"Zdieľané bicykle budú umiestnené tam, kde ich Senčania najviac využijú - pri mestskom úrade, na autobusovej a železničnej stanici, pri supermarketoch na Sokolskej, Bratislavskej, Svätoplukovej a na Boldockej ceste, pri hoteli Senec, na ulici Janka Jesenského, pri športovej hale Slávia, vedľa Gymnázia Antona Bernoláka a pri Strednej odbornej škole automobilovej," konkretizuje samospráva.         

Dodáva, že na pondelkovom podujatí pri príležitosti Dňa Zeme bližšie predstavia novú službu aj zástupcovia spoločnosti Arriva, ktorá bude zabezpečovať prevádzku bikesharingu v Senci.

Autor: (TASR)


komentáre
SHOW ALL
podobné
12.08.2018
Služba zdieľaných bicyklov je dostupná už aj na severnom Spiši
Začiatok augusta priniesol do života obyvateľov Starej Ľubovne novinku v podobe služby zdieľaných bicyklov.
viac
01.06.2020
V Rači spustia tento týždeň novú službu Verejný bicykel
V bratislavskej Rači spúšťajú tento týždeň nový projekt zdieľania bicyklov – Verejný bicykel. Systém bude fungovať na báze "free floating", teda bez potreby dokovacích staníc.
viac
14.05.2021
Zdieľané bicykle budú mať už aj vo Svite
Po viac ako dvojročnej snahe a neustále vyvíjanej aktivite vedenia mesta sa zavedenie tzv. bikesharingu konečne podarilo. Zdieľané bicykle budú slávnostne uvedené do užívania v piatok 14. mája a od tohto dňa si ich môžete užívať aj vo Svite.
viac
28.09.2022
V meste pribudnú zdieľané bicykle, mesto získalo zdroje z EÚ
Zdieľané bicykle pribudnú od budúceho roka aj v Spišskej Novej Vsi. Mestu sa podarilo na tento zámer získať prostriedky z eurofondov v rámci Integrovaného regionálneho operačného programu.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.05 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.78 %