Sobota 27.04.2024
Dnes má meniny 
Jaroslav
°C
02.12.2016 07:56

Podujatie Vianočné posolstvo umožní obdarovať iných a byť sám obdarovaný


Snímka zdroj: slovakia.travel


Vianočný darček vyrobený klientmi zariadení sociálnych služieb (ZSS) bude ponúkať benefičná akcia, ktorú organizuje Fakulta sociálnych vied a zdravotníctva Univerzity Konštantína Filozofa (UKF) v Nitre.


 Pozvanie na podujatie s názvom Vianočné posolstvo - darovať a byť obdarovaný prijali klienti z 12 ZSS z celého Nitrianskeho kraja. Tí budú 13. decembra od 9. do 13. hodiny ponúkať svoje výrobky v priestoroch UKF na Triede Andreja Hlinku.       

Prvýkrát toto podujatie zorganizovala Fakulta sociálnych vied a zdravotníctva minulý rok a podľa slov Daniely Hrnčiarovej z UKF sa stretlo s pozitívnym ohlasom. "Inšpirovalo ľudí k uvažovaniu o dobrovoľníckej činnosti a k aktívnemu zapojeniu sa do pomoci pre tých, ktorí našu pomoc potrebujú. Kúpou darčeka tak obdarujú jeho tvorcu pozornosťou, uznaním a ocenením jeho práce. Podujatie je skvelou predvianočnou príležitosťou, ako posilniť ľudskú spolupatričnosť a dobročinnosť," uviedla Hrnčiarová.

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
25.01.2017
UKF sa stala odborným garantom digitalizácie slovenských ľudových piesní
Univerzita Konštantína Filozofa (UKF) v Nitre sa bude podieľať na digitalizácii slovenských ľudových piesní z konca 19. storočia.
viac
07.10.2020
Kariérne dni ponúknu študentom viaceré workshopy
Prehľad o slovenskom trhu práce a viaceré workshopy ponúknu študentské Kariérne dni. Na Univerzite Konštantína Filozofa (UKF) v Nitre sa budú konať 20. a 21. októbra.
viac
24.03.2022
Ponitrianske múzeum predstaví výsledky výskumu na Oponickom hrade
Prezentovať výsledky archeologického výskumu Katedry archeológie Filozofickej fakulty (FF) Univerzity Konštantína Filozofa (UKF) v Nitre na Oponickom hrade z rokov 2015 až 2020 je cieľom výstavy, ktorá bude sprístupnená v Ponitrianskom múzeu v Nitre.
viac
15.11.2023
MV SR si pripomenie 17. november spoločne so študentmi UKF v Nitre
Ministerstvo vnútra SR spolupracuje so študentmi Univerzity Konštantína Filozofa v Nitre na komunikačnej kampani k Dňu boja za slobodu a demokraciu. V piatok 17. novembra si pripomenieme 34 rokov od Nežnej revolúcie.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.81 %