Utorok 23.04.2024
Dnes má meniny 
Vojtech
°C
18.06.2022 03:45

Letné kúpalisko otvorilo tohtoročnú letnú sezónu


Snímka zdroj: Facebook


Letné kúpalisko vo Veľkom Krtíši v sobotu otvorilo tohtoročnú letnú sezónu. Pre TASR to potvrdil riaditeľ príspevkovej organizácie Správa športových zariadení mesta Veľký Krtíš Marian Vrško. Poznamenal, že kúpalisko má za sebou kompletnú rekonštrukciu.


Pracovníci vymenili fólie v plaveckom i v detskom bazéne. Obnovili aj tobogány a rozšírili detské ihrisko o ďalšie prvky. Pribudlo aj nové sedenie pri bufetoch. Podľa riaditeľa obnova kúpaliska vrátane výmeny fólie veľkého plaveckého bazéna stála približne 110.000 eur. Uviedol tiež, že ju hradili z mestského rozpočtu. Dodal, že pre návštevníkov sú v lete k dispozícii tri bazény - vonkajší, vnútorný a detský s teplotou vody 27 až 32 stupňov Celzia.       

Veronika Krupová z kancelárie primátora mesta Veľký Krtíš podotkla, že pre vývoj cien energií vstupné na kúpalisko pre túto letnú sezónu upravili.      

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
06.07.2016
Letná sezóna plná atrakcií v areáli Delňa začína
Oficiálne slávnostné otvorenie sa uskutoční už 7. júla 2016 o 13. hodine. Pripravených je množstvo sprievodných akcií a letných atrakcií.
viac
02.01.2018
Mestské kúpalisko na Rumanovej bude mať nový nerezový bazén
Mestské kúpalisko na Rumanovej bude pre návštevníkov komfortnejšie. V novej letnej sezóne budú využívať moderný, nerezový plavecký bazén. Pred dvomi rokmi mestský podnik vynovil v areáli kúpaliska aj detský bazén.
viac
04.06.2019
Mesto sa na letnú sezónu pripravilo. Brány kúpaliska sa otvoria 22. júna
Mesto Trebišov začalo ešte v marci 2019 s prípravou na letnú sezónu v areáli vodných športov. Najvýznamnejšou zmenou v nadchádzajúcej letnej sezóne bude celková obnova detského bazéna.
viac
19.05.2023
Detva tento rok svoje letné kúpalisko neotvorí, areál je zničený
Mesto Detva tento rok svoje letné kúpalisko neotvorí. Dôvodom je jeho súčasný stav, ktorý nie je spôsobilý na prevádzku. Potvrdil to hovorca samosprávy Milan Suja.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.81 %