Piatok 19.04.2024
Dnes má meniny 
Jela
°C
30.10.2021 01:05

Handlová pokračuje v budovaní parkovacích plôch


Ilustračná snímka


Mesto Handlová pokračuje v budovaní nových parkovacích plôch. Pribudnú na Prievidzskej a Mostnej ulici. Investíciou sleduje upokojenie dopravy. Informovala o tom hovorkyňa mesta Jana Paulínyová.


Na Prievidzskej a Mostnej ulici pribudne dovedna 37 nových parkovacích miest. "Na ulici Prievidzská medzi číslami 17 a 19 vybudujú sedem parkovacích miest, pri čísle 15 ďalších sedem a v okolí čísla 13 pribudnú štyri parkovacie miesta," spresnila Paulínyová.       

Parkovacia plocha pre 12 motorových vozidiel podľa nej vznikne na ulici Mostná medzi číslami 33 a 39 a sedem parkovacích miest vybudujú medzi číslami 55 a 61. Nové parkoviská by mal zhotoviteľ dokončiť v novembri.       

"Verejné obstarávanie mesto vyhlásilo v auguste, najvýhodnejšiu ponuku spomedzi uchádzačov preložila spoločnosť TMG, a. s., z Prievidze. Zmluvná cena diela je 52.815,17 eura. Počas záručnej doby piatich rokov má zhotoviteľ povinnosť odstrániť prípadné vady diela bezplatne," pripomenula Paulínyová.            

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
12.04.2017
Stanovisko hlavného mesta k výstavbe bytových náhrad Pri kríži
Primátor berie na vedomie hlasovanie poslancov, pri svojom rozhodovaní však musí postupovať tak, aby konal v záujme všetkých obyvateľov Bratislavy a zároveň tak, aby prijaté uznesenia neboli v rozpore so zákonom  či v rozpore s efektívnym a hospodárnym nakladaním s majetkom mesta.
viac
18.09.2018
V mestských častiach vzniknú ďalšie parkovacie plochy
Tak ako vo všetkých krajských mestách na Slovensku, deficit parkovacích miest je viditeľný aj v Banskej Bystrici. Vedenie mesta sa preto venuje parkovacej politike systematicky od roku 2015.
viac
12.02.2020
Nové Mesto pokračuje v príprave spustenia pilotnej parkovacej zóny
Bratislavské Nové Mesto pokračuje v príprave spustenia pilotnej zóny rezidentského parkovania v okolí Tehelného poľa.
viac
05.11.2020
Mesto zrevitalizuje okolie pamätníka obetiam extrémizmu
Hlavné mesto spolu s Metropolitným inštitútom Bratislavy (MIB) pripravili projekt revitalizácie okolia pamätníka obetiam extrémizmu na Tyršovom nábreží v bratislavskej Petržalke.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.06 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.10 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.84 %