Piatok 26.04.2024
Dnes má meniny 
Jaroslava
°C
21.06.2016 06:58

Bánovce nad Bebravou pozývajú na tretí ročník podujatia Tu žijem! 2016


Pozvánka.


Už po tretí raz sa spoločenské, kultúrne a športové organizácie pôsobiace na pôde mesta Bánovce nad Bebravou dali dohromady, aby privítali leto a prázdniny prezentáciou toho, čím celý školský rok žili.


Pripravený je bohatý dvojdňový program, ktorý bude v piatok 24. 6. sústredený predovšetkým na Námestí Ľudovíta Štúra. Dopoludnia budú prebiehať športové a tanečné aktivity najmladších, aby ich podvečer a večer vystriedali starší kamaráti a ich hostia.

Promenádnu atmosféru mesta podporia aj prevádzkovatelia reštaurácií okolo námestia, ktorí špeciálne pre tento večer ponúkajú rozšírené sedenie na terasách svojich podnikov. Miesto pri stole je lepšie rezervovať  vopred, pretože večer bude celý stred mesta naozaj žiť pohybom, športom, bojovými umeniami, tancom a hudbou. Pri príležitosti otvorenia kultúrneho leta sa bude súbežne koncertovať na troch pódiách a na záver večera zaznie aj Óda na radosť v podaní 70-členného orchestra.

Piatkový večerný program je zároveň pozvánkou na podujatia nasledujúceho dňa, ktoré sa v sobotu 25. 6. dopoludnia presunú do ŠHOK a popoludní do ZUŠ DK na sídlisku Dubnička. Podrobné informácie nájdete na internetových stránkach mesta Bánovce nad Bebravou, CVČ, ŠHOK a ZUŠ DK.

 

 

 

Autor: (msú)


komentáre
SHOW ALL
podobné
06.10.2016
Jeseň v regióne bohatá na tradície
Bratislava privíta už v piatok prvý Bratislavský Oktoberfest 2016, sprevádzaný tradičným Farm Festom. Milovníkov dobrôt z jabĺk poteší Jablkové hodovanie na každom kroku. Vo Vajnoroch bude hodovanie spojené s Vajnorskou župnou šarkaniádou. Ponuku podujatí oživia aj Tekvicové dni v Stupave. 
viac
14.07.2017
Žilinské kultúrne leto pokračuje
Víkend a nasledujúci týždeň spríjemnia v Žiline obyvateľom, ale aj návštevníkom zaujímavé kultúrne podujatia.
viac
19.06.2020
Spomienka na 70. výročie „Akcie K"
Trnavský archív pozýva v sobotu (20. 6.) na podujatie venované pamiatke obetiam komunistickej likvidácie mužských rehoľných rádov v roku 1950 /Akcia K/.
viac
03.12.2022
Handlovská kapustnica 2022! Poďte s nami rozdávať radosť chutne a ekologicky
Tradičné benefičné podujatie Handlovská kapustnica je späť v prezenčnej forme! Počas pandémie sa konali kapustnice po dva roky v komornej atmosfére podľa platných opatrení.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.81 %