Sobota 27.04.2024
Dnes má meniny 
Jaroslav
°C
20.03.2020 01:30

Americké ministerstvo zahraničných vecí ponúka kurzy angličtiny zadarmo


Na snímke Veľvyslanectvo Spojených štátov Amerických na Hviezdoslavovom námestí v Bratislave. Snímka zdroj: (tasr).


Ministerstvo zahraničných vecí Spojených štátov amerických dáva do pozornosti bezplatné online kurzy anglického jazyka. Informovala o tom mediálna koordinátorka Veľvyslanectva USA na Slovensku Barbora Belovická.


Kurzy sú podľa Belovickej určené pre mierne pokročilých, stredne pokročilých a pokročilých v rôznych profesných oblastiach. Záujemcovia sa na mnohé z nich môžu prihlásiť od štvrtka.

„Aj v tejto náročnej situácii nám záleží na tom, aby ľudia trávili svoj čas doma efektívne. Chceme ich motivovať využívať rôzne digitálne možnosti, akou je napríklad e-learning. Aj nasledujúce dni sa budeme snažiť propagovať rôzne vzdelávacie, kultúrne či iné aktivity, ktoré sa dajú robiť z pohodlia domova,” uviedol hovorca veľvyslanectva Griffin Rozell.

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
25.03.2020
Krajská rada mládeže školila pedagógov, ako vyučovať pomocou internetu
Viac ako štyri desiatky učiteľov základných a stredných škôl v Trenčianskom samosprávnom kraji absolvovalo dvojdňové on-line školenie výučby žiakov prostredníctvom internetu. Pripravila ho Rada mládeže Trenčianskeho kraja.
viac
11.12.2020
Ďalšia idea národnostného dištančného vzdelávania spojí výučbu a kultúru
Jókaiho divadlo v Komárne v spolupráci s Ministerstvom školstva, vedy, výskumu a športu (MŠVVŠ) SR podporí dištančné vzdelávanie pre školy s vyučovacím jazykom maďarským.
viac
09.03.2021
Online kurzy o zákazke s nízkou hodnotou
Stále pracoviská Úradu pre verejné obstarávanie v troch regiónoch v rámci svojej vzdelávacej činnosti pripravujú online kurzy na tému "Zákazka s nízkou hodnotou".
viac
19.03.2022
Staré Mesto spúšťa komunitné centrum pre deti z Ukrajiny a ich príbuzných
Staré Mesto zriadi dve azylové komunitné centrá pre deti z Ukrajiny a ich príbuzných. Centrá otvorí mestská časť v pondelok 21. marca v Pistoriho paláci a v Zichyho paláci. Staromestská knižnica zas v priestoroch na Blumentálskej od stredy 23. marca otvára bezplatný kurz slovenského jazyka pre Ukraj
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.81 %