Sobota 04.05.2024
Dnes má meniny 
Florián
°C
25.04.2024 05:10

Máme záujem na čo najefektívnejšej spolupráci so Slovenským pozemkovým fondom


Snímka z rokovania


Predseda Združenia miest a obcí Slovenska (ZMOS) Jozef Božik a prvý podpredseda ZMOS Martin Červenka rokovali s generálnym riaditeľom Slovenského pozemkového fondu Richardom Šmídom.


„Pána generálneho riaditeľa som pozval na najbližšie online zasadnutie Rady ZMOS, kde aj našich kolegov bude informovať o aktivitách Slovenského pozemkového fondu. Dohodli sme sa tiež, že pripravíme spoločný webinár. Našim spoločným cieľom je, aby interakcia medzi Slovenským pozemkovým fondom a našimi mestami a obcami bola čo najefektívnejšia,“ zdôraznil predseda ZMOS Jozef Božik.

Rokovanie sa v priestoroch Kancelárie ZMOS v Bratislave konalo v stredu 24. apríla 2024.

Autor: (Zdroj: ZMOS)


komentáre
SHOW ALL
podobné
21.06.2021
Centrum administrácie rozhodnutí a opravných prostriedkov SPF
Združenie miest a obcí Slovenska na základe rokovaní so Slovenským pozemkovým fondom bude priebežne informovať o metodickej pomoci pre samosprávy. Aktuálne dáva ZMOS do pozornosti informáciu k Centru administrácie rozhodnutí a opravných prostriedkov.
viac
18.01.2022
ZMOS upozorňuje na vážne problémy SPF a predstavil mimoriadne naliehavú výzvu
Združenie miest a obcí Slovenska upozorňuje, že Rada Slovenského pozemkového fondu je paralyzovaná, čo spôsobuje vážne problémy riadneho fungovania Slovenského pozemkového fondu, ktoré majú výrazne negatívne dopady na potreby miest a obcí.
viac
10.05.2022
ZMOS apeluje na SPF aby zvýšil personálne kapacity
Združenie miest a obcí Slovenska apeluje na vedenie Slovenského pozemkového fondu. Nielenže pri vybavovaní žiadostí nemá zákonom stanovené lehoty, ale tiež chýbajú personálne kapacity.
viac
01.02.2024
Sociálni partneri ZMOS a RÚZ o spolupráci v Aliancii sektorových rád
Predseda Združenia miest a obcí Slovenska (ZMOS) Jozef Božik sa stretol s generálnym sekretárom Republikovej únie zamestnávateľov (RÚZ) Martinom Hoštákom k témam sociálneho dialógu, spolupráci v rámci novozriadenej Aliancie sektorových rád a k ďalším spoločným témam spolupráce.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.05 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.78 %