Piatok 29.03.2024
Dnes má meniny 
Miroslav
°C
09.03.2021 08:30

Online kurzy o zákazke s nízkou hodnotou


Ilustračná snímka.


Stále pracoviská Úradu pre verejné obstarávanie v troch regiónoch v rámci svojej vzdelávacej činnosti pripravujú online kurzy na tému "Zákazka s nízkou hodnotou".


Pracoviská v Trenčíne, Žiline a Prešove organizujú bezplatné kurzy s uvedeným  zameraním od tohto týždňa 11. marca postupne do 7. apríla pre záujemcov v Trenčianskom, Žilinskom a Prešovskom samosprávnom kraji.

Riaditeľ odboru stálych pracovísk na ÚVO Tomáš Bučko informoval, že prostredníctvom realizácie online kurzov s témou "Zákazka s nízkou hodnotou" sa snažia pokračovať v regiónoch v podpore profesionalizácie vo verejnom obstarávaní. „Tieto kurzy pripravujeme na mieru podľa počtu a zloženia účastníkov,” uviedol T. Bučko. 

Predmetný kurz budú v blízkej budúcnosti realizovať aj ostatné stále pracoviská ÚVO v Banskej Bystrici, Trnave a Nitre, avšak v týchto prípadoch ešte neboli určené presné termíny. Stále pracoviská v Prešove, Banskej Bystrici a Trenčíne začali daný kurz realizovať už vo štvrtom kvartáli 2020 a aktuálne v tejto činnosti pokračujú. Stále pracoviská v Žiline, Trnave a Nitre s realizáciou tohto kurzu ešte len začnú.

Viac informácií k dispozícii TU.

Autor: (ÚVO)


komentáre
SHOW ALL
podobné
25.03.2020
Krajská rada mládeže školila pedagógov, ako vyučovať pomocou internetu
Viac ako štyri desiatky učiteľov základných a stredných škôl v Trenčianskom samosprávnom kraji absolvovalo dvojdňové on-line školenie výučby žiakov prostredníctvom internetu. Pripravila ho Rada mládeže Trenčianskeho kraja.
viac
29.03.2021
Problematika odpadov dominuje v každej samospráve
Ako nastaviť logistiku na zber kuchynských odpadov? Ktoré samosprávy ponúkajú inšpiráciu pre ostatné? V čom máme spoločné problémy so samosprávami v Čechách? Aj na tieto otázky zazneli na piatkovom workshope, ktorý organizoval ZMOS, konkrétne odpovede.
viac
31.08.2021
Stále pracoviská v regiónoch organizujú online školenia na jeseň 2021
Stále pracoviská Úradu pre verejné obstarávanie v regiónoch v rámci svojej vzdelávacej činnosti pripravujú bezplatné on-line kurzy na témy "Zákazka s nízkou hodnotou", "Základy verejného obstarávania v kontexte kontroly" a "Súhrnné správy".
viac
22.01.2022
O najpopulárnejšom športovcovi či športovom klube PSK rozhoduje aj verejnosť
Prešovský samosprávny kraj plánuje v polovici marca už po osemnásty krát oceniť najúspešnejších športovcov kraja vo svojej tradičnej ankete Športovec PSK.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.13 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.85 %