Štvrtok 25.04.2024
Dnes má meniny 
Marek
°C
31.08.2021 03:15

Stále pracoviská v regiónoch organizujú online školenia na jeseň 2021


Ilustračná snímka.


Stále pracoviská Úradu pre verejné obstarávanie v regiónoch v rámci svojej vzdelávacej činnosti pripravujú bezplatné on-line kurzy na témy "Zákazka s nízkou hodnotou", "Základy verejného obstarávania v kontexte kontroly" a "Súhrnné správy".


Aj týmito aktivitami sa stále pracoviská snažia pokračovať v podpore profesionalizácie vo verejnom obstarávaní v regiónoch, v ktorých pôsobia.

Pre získanie podrobnejších informácií o týchto kurzoch je potrebné kontaktovať príslušné stále pracovisko (Banská Bystrica, Košice, Prešov, Žilina, Nitra alebo Trnava).

Kontakty na stále pracoviská nájdete TU.

V prípade, že máte záujem o školenie ako "homogénna skupina", resp. viacero zamestnancov konkrétneho verejného obstarávateľa, neváhajte sa na vybrané stále pracoviská obrátiť s požiadavkou na školenie/kurz s určením len pre Vás. Bezplatné kurzy, resp. školenia sa aktuálne organizujú výhradne on-line formou.

V prípade, že máte záujem o kurz v inom termíne ako organizuje Stále pracovisko vo Vašom kraji, neváhajte sa prihlásiť na Vami preferovaný termín iných Stálych pracovísk.

Predmetné kurzy bude odbor Stálych pracovísk, resp. jednotlivé Stále pracoviská organizovať aj v nasledujúcich mesiacoch, preto v prípade záujmu o účasť, napíšte na príslušné Stále pracovisko alebo sledujte aktuálne informácie o novo vyhlásených termínoch.

Termíny jednotlivých kurzov sú k dispozícii TU

Autor: (ÚVO)


komentáre
SHOW ALL
podobné
28.10.2020
Renesančnú zvonicu začnú rekonštruovať na jar budúceho roka
Renesančnú zvonicu v Kežmarku začnú v ďalšej etape rekonštruovať na jar budúceho roka. Mesto vďaka úspešnému projektu druhý rok pokračuje v obnove národnej kultúrnej pamiatky, ktorá sa datuje do roku 1515.
viac
13.01.2021
Stále pracoviská ÚVO v regiónoch naplnili očakávania
Stále pracoviská Úradu pre verejné obstarávanie v regiónoch vzhľadom na aktuálne obmedzenia proti pandémii koronavírusu poskytujú odborné poradenstvo a komunikujú so záujemcami cez elektronické prostriedky.
viac
09.03.2021
Online kurzy o zákazke s nízkou hodnotou
Stále pracoviská Úradu pre verejné obstarávanie v troch regiónoch v rámci svojej vzdelávacej činnosti pripravujú online kurzy na tému "Zákazka s nízkou hodnotou".
viac
14.07.2021
Magistrát mesta Košice zaviedol elektronický vyvolávací systém
Obyvatelia mesta Košice môžu od utorka pri vybavovaní agendy na pracoviskách prvého kontaktu na magistráte využívať elektronický vyvolávací systém.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.81 %