Štvrtok 25.04.2024
Dnes má meniny 
Marek
°C
31.03.2021 02:20

ÚVO pripravil časopis Moderný prístup k verejnému obstarávaniu


Ilustračná snímka: (tasr).


Jedným z cieľov národného projektu s názvom Zvyšovanie efektívnosti v oblasti verejného obstarávania na Slovensku, realizovaného v rámci Operačného programu Efektívna verejná správa, ktorý je podporený z Európskeho sociálneho fondu, je podpora udržateľného a strategického verejného obstarávania.


Správna implementácia strategického verejného obstarávania do praxe stojí na viacerých kľúčových faktoroch. Jedným z nich je zvyšovanie všeobecného povedomia u odbornej a laickej verejnosti o prínosoch jeho častí pre spoločnosť a spôsoboch správnej implementácie.

K dosiahnutiu vyššie uvedeného pripravil projektový tím aktivity č. 2 Udržateľné a strategické verejné obstarávanie prvé číslo časopisu s názvom Moderný prístup k verejnému obstarávaniu. Časopis je zameraný na aktuálne témy v rámci strategického verejného obstarávania (zelené verejné obstarávanie, sociálne aspekty vo verejnom obstarávaní a verejné obstarávanie inovatívnych riešení) a bude vydávaný raz ročne.

Prvé číslo časopisu sa venuje úvodu do jednotlivých častí strategického verejného obstarávania a približuje ich či už po teoretickej, ale aj praktickej stránke ich využitia.

Prvé číslo časopisu Moderný prístup k verejnému obstarávaniu na stiahnutie TU 

Autor: (ÚVO)


komentáre
SHOW ALL
podobné
30.12.2020
ÚVO predstavuje „ÚVOdzovky“
Úrad pre verejné obstarávanie v rámci svojej činnosti vydáva množstvo zaujímavých rozhodnutí či metodických usmernení. Úrad sa preto rozhodol ponúknuť odbornej verejnosti ďalší nástroj metodiky a vzdelávania, ktorým je nový mesačník s názvom „ÚVOdzovky“.
viac
17.02.2021
Obsahom nového podcastu ÚVO sú prípravné trhové konzultácie
Témou nového podcastu Úradu pre verejné obstarávanie sú prípravné trhové konzultácie a predbežné zapojenie záujemcov alebo uchádzačov v praxi.
viac
02.06.2021
Májové ÚVOdzovky s podcastom
Uplynulo už šesť mesiacov od vydania prvého čísla časopisu ÚVOdzovky, mesačníka, prostredníctvom ktorého pravidelne Úrad pre verejné obstarávanie dáva do pozornosti zaujímavé rozhodnutia úradu, rady úradu či rozsudky Súdneho dvora EÚ, a to ich spracovaním v zjednodušenej podobe.
viac
12.08.2021
ÚVO prináša letné číslo „ÚVOdzoviek“
Aj počas prázdninového a dovolenkového obdobia je pripravené letné vydanie časopisu ÚVOdzovky.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.81 %