Sobota 27.04.2024
Dnes má meniny 
Jaroslav
°C
12.08.2021 03:35

ÚVO prináša letné číslo „ÚVOdzoviek“


Banner.


Aj počas prázdninového a dovolenkového obdobia je pripravené letné vydanie časopisu ÚVOdzovky.


Venované je napríklad témam, akými sú zmena ponuky v rámci vysvetľovania ponúk či podmienky účasti preukazujúce ekonomické a finančné postavenie.

Taktiež v ňom nájdete rozhodnutie o posúdení, či bolo uzatvorenie nájomnej zmluvy v súlade so zákonom o verejnom obstarávaní a zaujímavý je aj rozsudok európskeho súdneho dvora posudzujúci povinnosť predložiť povolenie na výkon určitej činnosti vydaného štátom, v ktorom sa má zákazka plniť, popri existencii podobného povolenia vydaného štátom, v ktorom uchádzač sídli.

Autor: (ÚVO)


komentáre
SHOW ALL
podobné
30.12.2020
ÚVO predstavuje „ÚVOdzovky“
Úrad pre verejné obstarávanie v rámci svojej činnosti vydáva množstvo zaujímavých rozhodnutí či metodických usmernení. Úrad sa preto rozhodol ponúknuť odbornej verejnosti ďalší nástroj metodiky a vzdelávania, ktorým je nový mesačník s názvom „ÚVOdzovky“.
viac
17.02.2021
Obsahom nového podcastu ÚVO sú prípravné trhové konzultácie
Témou nového podcastu Úradu pre verejné obstarávanie sú prípravné trhové konzultácie a predbežné zapojenie záujemcov alebo uchádzačov v praxi.
viac
01.07.2021
ÚVO prináša júnové číslo „ÚVOdzoviek“
Aktuálne číslo mesačníka ÚVOdzovky je venované téme Opis predmetu zákazky a najmä problematike predkladania ekvivalentných riešení.
viac
25.08.2021
Kontrola nákupov za verejné peniaze patrí do konceptu otvoreného vládnutia
Predseda Úradu pre verejné obstarávanie Miroslav Hlivák prijal pozvanie od splnomocnenca vlády pre rozvoj občianskej spoločnosti Martina Giertla na prezentáciu práce úradu na októbrovom Týždni otvoreného vládnutia.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.81 %