Štvrtok 18.04.2024
Dnes má meniny 
Valér
°C
02.06.2021 10:25

Májové ÚVOdzovky s podcastom


Ilustračná snímka.


Uplynulo už šesť mesiacov od vydania prvého čísla časopisu ÚVOdzovky, mesačníka, prostredníctvom ktorého pravidelne Úrad pre verejné obstarávanie dáva do pozornosti zaujímavé rozhodnutia úradu, rady úradu či rozsudky Súdneho dvora EÚ, a to ich spracovaním v zjednodušenej podobe.


Rovnako je tomu tak aj v májovom čísle, ktoré opäť prináša rozhodnutia z rôznych oblastí verejného obstarávania, či už ide o námietky smerujúce proti vyhodnoteniu ponúk pri zákazke na opravu ciest a preukazovanie podmienok účasti vo forme referencií uchádzačmi a ich vyhodnocovanie alebo nepredĺženie lehoty na predkladanie ponúk pri úprave súťažných podkladov.

Tentokrát je zároveň pripravený informatívny podcast objasňujúci dôvod a zámer vzniku ÚVOdzoviek a ponúkajúci aj krátky pohľad späť priblížením zaujímavých tém z rozhodnutí, ktoré boli v časopise spracované v rámci predchádzajúcich mesiacov.

Celý podcast si môžete vypočuť TU.

Autor: (ÚVO)


komentáre
SHOW ALL
podobné
29.03.2021
Májové doplňujúce voľby sa napokon majú konať v 30 obciach
Starostu alebo poslancov obecných zastupiteľstiev si budú voliči vyberať 15. mája v 30 obciach. Voľby sa napokon nebudú konať v šiestich obciach, pretože sa v nich nenašli kandidáti na poslancov. Uviedla to Michaela Paulenová z tlačového odboru Ministerstva vnútra (MV) SR.
viac
31.03.2021
ÚVO pripravil časopis Moderný prístup k verejnému obstarávaniu
Jedným z cieľov národného projektu s názvom Zvyšovanie efektívnosti v oblasti verejného obstarávania na Slovensku, realizovaného v rámci Operačného programu Efektívna verejná správa, ktorý je podporený z Európskeho sociálneho fondu, je podpora udržateľného a strategického verejného obstarávania.
viac
05.05.2021
Netradičné oslavy Dňa Európy na Slovensku sa blížia
Zastúpenie Európskej komisie na Slovensku aj tento rok pripravuje v spolupráci so svojimi partnermi oslavy Dňa Európy. Budú prebiehať od 6. mája a obsiahnu množstvo prevažne online podujatí a aktivít. Všetko za dodržania prísnych opatrení na spomalenie šírenia koronavírusu.
viac
12.08.2021
ÚVO prináša letné číslo „ÚVOdzoviek“
Aj počas prázdninového a dovolenkového obdobia je pripravené letné vydanie časopisu ÚVOdzovky.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.06 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.10 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.84 %