Utorok 23.04.2024
Dnes má meniny 
Vojtech
°C
09.10.2021 10:10

V polyfunkčnej budove pribudne 14 bytov a 6 apartmánov


Snímka: Michal Paška


Ďalšia lokalita v Liptovskom Hrádku sa začína postupne meniť. Reč o polyfunkčnej budove na Belanskej ulici, ktorá sa nachádza medzi obvodným oddelením polície a domom kultúry.


Budove teraz dominuje predajňa potravín na prízemí. Po rekonštrukcii v nej pribudne spolu 14 bytov a 6 apartmánov. Investor na internetovej stránke projektu uvádza, že byty budú pre nových majiteľov pripravené k nasťahovaniu sa na konci roku 2022. 

„Skvalitnia sa služby pre obyvateľov, pretože dôjde aj ku kompletnej rekonštrukcii predajne potravín. Majiteľ sa v polyfunkčnom objekte rozhodol postaviť aj byty, ktoré zvýšia bytový fond v našom meste. Myslím, že je to najlepšie riešenie, pretože od prvého poschodia bola polyfunkcia nevyužitá. Z nášho pohľadu je tiež dôležité, že opravený bude prechod popri tejto budove. Pergola bude bezpečnejšia, funkčnejšia a estetickejšia,“ povedal primátor Liptovského Hrádku Branislav Tréger.

 

Autor: Michal Paška


komentáre
SHOW ALL
podobné
22.01.2021
Vstup do Liptovského Hrádku sa vizuálne mení
Vjazd do Liptovského Hrádku v smere od Liptovského Mikuláša prechádza vizuálnou premenou. Budovy na ploche medzi riekou Belá, železnicou a hlavným cestným ťahom asanovali, územiu bude po novom dominovať predajňa obchodného reťazca.
viac
30.04.2021
V Liptovskom Hrádku opravujú strechu na budove pre dobrovoľných hasičov
Mesto Liptovský Hrádok v týchto dňoch realizuje opravu strechy na budove, ktorú využívajú tamojší dobrovoľní hasiči. Je súčasťou objektu spoločnosti BYP, s. r. o., na Hviezdoslavovej ulici.
viac
19.07.2021
L. Hrádok pripravuje strategickú investíciu v rámci odpadového hospodárstva
Mesto Liptovský Hrádok pripravuje na rok 2022 strategickú investíciu z pohľadu odpadového hospodárstva: dobudovanie štvrtej kazety na skládke tuhého komunálneho odpadu Žadovica.
viac
22.09.2022
Križovatku majú postaviť za pol milióna eur, čaká sa na podpis zmluvy
Okružnú križovatku pod Skalkou v Liptovskom Hrádku majú postaviť za sumu takmer pol milióna eur. Aktuálne sa čaká na podpis zmluvy so zhotoviteľom. Potvrdila to hovorkyňa Žilinského samosprávneho kraja (ŽSK) Eva Lacová.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.81 %