Štvrtok 28.03.2024
Dnes má meniny 
Soňa
°C
29.03.2020 01:50

V Dubnici nad Váhom chcú do konca apríla opraviť výtlky na cestách


Ilustračná snímka: (int.).


Do konca apríla by chceli v Dubnici nad Váhom opraviť výtlky na miestnych komunikáciách. Radnica chce opraviť výtlky, ktoré vznikli v zime nielen v meste, ale aj v mestskej časti Prejta.


Ako informoval riaditeľ Technických služieb mesta Dubnica nad Váhom Gabriel Zelei, v prvej etape sa zamerali na odstránenie menších výtlkov liatym asfaltom, následne začali s opravou komunikácií, ktoré zima poškodila výraznejšie.

„V miestach, kde vznikli väčšie výtlky, jamy či prepadliny, pracujeme na ich vyfrézovaní a následnej finálnej úprave povrchu asfaltovým betónom. Trvanie prác odhadujeme na koniec apríla, avšak ovplyvniť ho môžu nepriaznivé poveternostné a epidemiologické podmienky,” uviedol Zelei.      

Ako dodal, celkovo ide približne o 80 lokalít, ktoré okrem samotných komunikácií zahŕňajú i krajnice, parkoviská, ale i niektoré chodníky a trhliny, či výtlky okolo uličných vpustí.

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
04.05.2020
Pri oprave výtlkov budú po novom využívať infražiariče
Výtlky na miestnych komunikáciách v Liptovskom Hrádku budú zamestnanci odboru technických služieb po novom opravovať pomocou infražiaričov. Mesto o tom informuje na oficiálnej webovej stránke.
viac
19.04.2021
Dubnica nad Váhom opraví časť historického kaštieľa i priľahlý svah
Zabezpečiť stabilizáciu krídla historického kaštieľa zo 17. storočia v Dubnici nad Váhom a priľahlého svahu má oprava naplánovaná na tri mesiace. Podľa hovorkyne mesta Veroniky Rezákovej si vyžiada investíciu viac ako 250 000 eur, ktorá je zabezpečená z rezervného fondu mesta.
viac
27.05.2021
Dubnica získala na výstavbu cyklotrasy viac ako 824-tisíc eur
Nový cyklistický chodník s dĺžkou 2,9 km prepojí mesto Dubnica nad Váhom napojením zo Štúrovej ulice s mestskou časťou Prejta bezpečným aj atraktívnym spôsobom.
viac
15.06.2022
V Dubnici nad Váhom začali s výstavbou cyklotrasy do časti Prejta
Mesto Dubnica nad Váhom začalo s výstavbou prvej segregovanej cyklotrasy na území mesta. Spojí centrum mesta s mestskou časťou Prejta. Informoval o tom primátor Dubnice nad Váhom Peter Wolf.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.13 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.85 %