Štvrtok 18.04.2024
Dnes má meniny 
Valér
°C
26.07.2021 02:20

SNM-Múzeum Bojnice pripravilo pre návštevníkov večerné prehliadky nádvorí zámku


Bojnický zámok.


Slovenské národné múzeum (SNM) - Múzeum Bojnice rozšírilo ponuku služieb návštevníkom o večerné prehliadky nádvorí Bojnického zámku. Od utorka 27. júla sa tak budú môcť prejsť po areáli aj po ukončení dennej prevádzky múzea. Informovala o tom kultúrno-propagačná manažérka múzea Petra Gordíková.


„Večerné prechádzky jednotlivými nádvoriami Bojnického zámku doplníme o multimediálnu prezentáciu Zámok včera a dnes. Okrem nádvorí verejnosti sprístupnime aj priestory Francúzskeho parku, zámockej hrobky a prírodnej travertínovej jaskyne,” priblížila Gordíková.

Prehliadky nádvorí budú môcť návštevníci absolvovať počas letných prázdnin vždy od utorka do soboty od 19.00 h do 22.00 h s posledným vstupom o 21.30 h. Uskutočnia sa len v prípade priaznivého počasia.  

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
09.12.2020
K vianočnej výzdobe Bojnického zámku môžu prispieť i návštevníci
Priestory Bojnického zámku sa zaplnili vôňou ihličia, leskom vianočných ozdôb a stromčekmi. Slovenské národné múzeum (SNM) - Múzeum Bojnice opätovne pripravilo sviatočné prehliadky zámku, k atmosfére môžu prispieť i samotní návštevníci.
viac
21.04.2021
Novinkou na Bojnickom zámku je multimediálna projekcia
Slovenské národné múzeum (SNM) -Múzeum Bojnice v utorok opäť otvorilo brány Bojnického zámku pre širokú verejnosť.
viac
25.05.2021
BBSK prichádza s výnimočným MÚZPAS-om
Do štyroch múzeí a jednej galérie v Banskej Bystrici a okolí sa počas tejto sezóny dostanú návštevníci za zvýhodnenú cenu a prostredníctvom jedinej vstupenky. Atraktívny MÚZPAS pripravil Banskobystrický samosprávny kraj (BBSK) v spolupráci s OOCR Stredné Slovensko a Mestom Banská Bystrica.
viac
17.05.2022
SNM - Múzeum Bojnice ponúkne počas leta nové prehliadkové trasy
Nové prehliadkové trasy i tematické podujatia čakajú počas letnej sezóny na návštevníkov Slovenského národného múzea (SNM) - Múzea Bojnice. Na Bojnický zámok sa tiež po prestávke, ktorú spôsobila pandémia, vráti v júni Rozprávkový zámok.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.06 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.10 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.84 %