Piatok 26.04.2024
Dnes má meniny 
Jaroslava
°C
19.10.2020 11:50

ZMOS predstavuje Výročnú správu 2019/2020


Snímka zdroj: (zmos).


Združenie miest a obcí Slovenska dáva do pozornosti svoju Výročnú správu 2019/2020, ktorá mapuje aktivity a činnosť ZMOS, jeho orgánov vrátane prehľadu aktivít, návrhov, úspechov v legislatívnej oblasti a tiež prehľadu podujatí a analýz.


Preto je prehľadom toho, čo ZMOS realizoval od minuloročného 30. snemu doposiaľ. Nakoľko Výročná správa je každoročne predkladaná na sneme, ktorý však ZMOS musel napriek intenzívnym prípravám zrušiť a preložiť na neskôr, jej súčasťou sú aj snemové dokumenty. Veríme, že takto spracovaný prehľadný materiál so svojou výpovednou hodnotou bude pre každého sprievodom po činnostiach najväčšej stavovskej organizácie samospráv, ktorej členom je 95 % zo všetkých miest a obcí na Slovensku.

Výročná správa je publikovaná a verejne prístupná TU a tiež v Knižnici ZMOS. Zároveň bude v printovej verzii zaslaná všetkým regionálnym združeniam, ktorých je 61 naprieč celým Slovenskom. 

Autor: (ZMOS)


komentáre
SHOW ALL
podobné
01.06.2020
ZMOS skúma informovanosť samospráv v čase COVID-19
Združenie miest a obcí Slovenska dnes začalo s ďalším prieskumom. Okrem spôsobov spracovávania agendy informačnými systémami sa sústredí na to, akým spôsobom boli samosprávy informované v čase mimoriadnej situácie kvôli COVID-19.
viac
01.10.2020
M. Kaliňák: Vývoj dospel k nahradeniu regionálnych opatrení plošnými
Prijímanie celoplošných opatrení síce môže pôsobiť v regiónoch, kde je epidemiologická situácia momentálne priaznivá, ako nevhodné, no pri uvedomení si mobility ľudí a vývoja epidemiologickej situácie je to zrejme jediná možnosť, ako získať kontrolu nad blízkou budúcnosťou.
viac
13.01.2021
Stále pracoviská ÚVO v regiónoch naplnili očakávania
Stále pracoviská Úradu pre verejné obstarávanie v regiónoch vzhľadom na aktuálne obmedzenia proti pandémii koronavírusu poskytujú odborné poradenstvo a komunikujú so záujemcami cez elektronické prostriedky.
viac
22.12.2021
ZMOS: Rok dôležitých analýz
Združenie miest a obcí Slovenska počas končiaceho roka vypracovalo 10 analýz, ktoré detailne mapujú rôzne problematiky a nechýbajú v nich ani návrhy riešení s pozitívnymi dopadmi.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.81 %