Piatok 29.03.2024
Dnes má meniny 
Miroslav
°C
01.02.2022 10:30

ZMOS na zasadnutí správnej rady Fondu na podporu športu


Logo.


28. zasadnutie správnej rady Fondu na podporu športu sa uskutočnilo v pondelok 31. januára 2022. Jej rokovania sa online formou zúčastnil aj predseda ZMOS a primátor Liptovského Hrádku Branislav Tréger.


„V rámci výzvy na predkladanie žiadostí o poskytnutie príspevku v rámci programu Výstavba, rekonštrukcia a modernizácia športovej infraštruktúry sme dostali informáciu o aktuálnom stave výzvy a priebehu konkrétnych projektov. V rámci ďalšej výzvy, zverejnenej 15. novembra 2021, sme dostali informáciu o počte doručených žiadostí. Predseda odbornej komisie informoval o tom, ktoré žiadosti predmetnej výzve vyhoveli a keď nevyhoveli, tak prečo. Dohadoval sa aj návrh inovovaného spôsobu deľby práce medzi zamestnancami kancelárie a členmi komisie,“ povedal predseda ZMOS Branislav Tréger.

Hovorilo sa aj o tom, v akej prípravnej fáze na postupné budovanie športovej infraštruktúry národného významu sú jednotlivé športové zväzy.

Fond na podporu na športu je zriadený na účel podpory a rozvoja športu mládeže, vrcholového športu, športu reprezentácie Slovenskej republiky, športu pre všetkých, športu zdravotne postihnutých a výstavby, modernizácie a rekonštrukcie športovej infraštruktúry národného významu a športovej infraštruktúry.

Autor: (ZMOS)


komentáre
SHOW ALL
podobné
08.10.2020
Predĺženie termínu výzvy pre nezávislú kultúru
Fond na podporu umenia predĺžil prijímanie žiadostí v rámci mimoriadnej výzvy do 8. októbra. Výzva je určená najmä na pomoc pre jednotlivcov pôsobiacich v oblasti divadla, tanca, hudby, literatúry a vizuálneho umenia. Predĺženie výzvy je z dôvodu nevyčerpania alokovaných zdrojov.
viac
04.11.2021
ZMOS a SOŠV vidia v spolupráci užitočnosť aj spoločenský prínos
Združenie miest a obcí Slovenska a Slovenský olympijský a športový výbor spojili sily a idú spoločne rozvíjať šport.
viac
02.04.2022
Branislav Tréger na zasadnutí Fondu na podporu športu
Jubilejného 30. zasadnutia správnej rady Fondu na podporu športu (FNPŠ), ktoré zvolal a viedol jej predseda Ladislav Kližan, sa zúčastnil aj predseda ZMOS a primátor mesta Liptovský Hrádok Branislav Tréger.
viac
23.04.2022
Správna rada Fondu na podporu športu rokovala v Nitre
Predseda Združenia miest a obcí Slovenska a primátor mesta Liptovský Hrádok Branislav Tréger sa zúčastnil zasadnutia správnej rady Fondu na podporu športu.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.13 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.85 %