Piatok 19.04.2024
Dnes má meniny 
Jela
°C
23.04.2022 11:50

Správna rada Fondu na podporu športu rokovala v Nitre


Ilustračná snímka zo zasadnutia Fondu na podporu športu


Predseda Združenia miest a obcí Slovenska a primátor mesta Liptovský Hrádok Branislav Tréger sa zúčastnil zasadnutia správnej rady Fondu na podporu športu.


V poradí 31. zasadnutie správnej rady tejto verejnoprávnej inštitúcie, ktorá zabezpečuje podporu a rozvoj športu a jej hlavným poslaním je vytváranie priaznivých podmienok pre rozvoj športu na Slovensku, zvolal jej predseda Ladislav Križan. V priestoroch Mestského úradu v Nitre sa konalo v piatok 22. apríla 2022.

Ladislav Križan v úvode poskytol aktuálne informácie od ostatného stretnutia členov správnej rady, ktoré sa 31. marca 2022 uskutočnilo v Bratislave. Potom sa členovia správnej rady Fondu na podporu športu zaoberali aktuálnym stavom výzvy číslo 2020/001, ktorá je zameraná na výstavbu, rekonštrukciu a modernizáciu športovej infraštruktúry. 

V ďalšom bode bola reč o športovej infraštruktúre v Nitre. Jej históriu i súčasný stav predstavil primátor Marek Hattas s viceprimátorom Danielom Balkom. Hovorilo sa aj o ďalšom potrebnom rozvoji športovej infraštruktúry v tomto krajskom meste.

Správna rada Fondu na podporu športu sa venovala aj ďalšej výzve, ktorá je zameraná na výstavbu, rekonštrukciu a modernizáciu športovej infraštruktúry. Konkrétne išlo o výzvu číslo 2021/004. Aj na tomto rokovaní sa hovorilo o športovej infraštruktúre národného významu. 

Autor: (Zdroj: ZMOS)


komentáre
SHOW ALL
podobné
19.07.2021
Športová infraštruktúra na Slovensku bude modernejšia
Správna rada Fondu na podporu športu odsúhlasila projekty v rámci vyhlásenej výzvy na výstavbu, rekonštrukciu a modernizáciu športovej infraštruktúry.
viac
01.02.2022
ZMOS na zasadnutí správnej rady Fondu na podporu športu
28. zasadnutie správnej rady Fondu na podporu športu sa uskutočnilo v pondelok 31. januára 2022. Jej rokovania sa online formou zúčastnil aj predseda ZMOS a primátor Liptovského Hrádku Branislav Tréger.
viac
02.04.2022
Branislav Tréger na zasadnutí Fondu na podporu športu
Jubilejného 30. zasadnutia správnej rady Fondu na podporu športu (FNPŠ), ktoré zvolal a viedol jej predseda Ladislav Kližan, sa zúčastnil aj predseda ZMOS a primátor mesta Liptovský Hrádok Branislav Tréger.
viac
31.01.2024
Zasadala správna rada Fondu na podporu športu
Viaceré témy boli predmetom zasadnutia správnej rady Fondu na podporu športu, na ktorom sa zúčastnil aj predseda Združenia miest a obcí Slovenska (ZMOS) Jozef Božik.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.06 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.10 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.84 %