Štvrtok 02.05.2024
Dnes má meniny 
Žigmund
°C
31.01.2024 01:05

Zasadala správna rada Fondu na podporu športu


Pohľad do rokovacej miestnosti počas zasadania správnej rady Fondu na podporu športu


Viaceré témy boli predmetom zasadnutia správnej rady Fondu na podporu športu, na ktorom sa zúčastnil aj predseda Združenia miest a obcí Slovenska (ZMOS) Jozef Božik.


„Hovorili sme aj o nastavení spolupráce s novým Ministerstvom športu a cestovného ruchu SR, ktoré začne svoju činnosť od 1. februára tohto roku. Venovali sme sa aj ďalšej výzve na výstavbu, rekonštrukcia a modernizáciu športovej infraštruktúry, ktorá bude aktuálna počas februára tohto roka,“ uviedol predseda ZMOS Jozef Božik. 

Správna rada Fondu na podporu športu na zasadnutí v utorok 30. januára 2024 schválila poskytnutie príspevku na majstrovstvá Európy vo futbale pre hráčov do 21 rokov v roku 2025 v maximálnej výške 2 500 000 eur.

Správna rada zároveň deklarovala podporu majstrovstvám Európy v atletike U18 v Banskej Bystrici. Po schválení rozpočtu Fondu na podporu športu na rok 2024 a  na základe predpokladaného navýšenia finančného príspevku Fondu na podporu športu v priebehu februára rozhodne o poskytnutí príspevku.

Autor: (Zdroj: ZMOS)


komentáre
SHOW ALL
podobné
19.07.2021
Športová infraštruktúra na Slovensku bude modernejšia
Správna rada Fondu na podporu športu odsúhlasila projekty v rámci vyhlásenej výzvy na výstavbu, rekonštrukciu a modernizáciu športovej infraštruktúry.
viac
17.02.2022
TTSK požiadal o ďalšiu dotáciu z Fondu na podporu športu
Trnavský samosprávny kraj (TTSK) sa uchádza o dotáciu z Fondu na podporu športu na spolufinancovanie výstavby telocvične pri Gymnáziu Ladislava Dúbravu v Dunajskej Strede. Informoval o tom odbor komunikácie TTSK.
viac
23.04.2022
Správna rada Fondu na podporu športu rokovala v Nitre
Predseda Združenia miest a obcí Slovenska a primátor mesta Liptovský Hrádok Branislav Tréger sa zúčastnil zasadnutia správnej rady Fondu na podporu športu.
viac
16.05.2022
Mesto získalo z Fondu na podporu športu 1,25 mil. eur na Angels arénu
Správna rada Fondu na podporu športu schválila finančný príspevok v sume 1,25 milióna eur na modernizáciu Angels arény v Košiciach pri viac ako 50-percentnom spolufinancovaní zo strany mesta ako jej vlastníka.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.05 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.78 %