Sobota 27.04.2024
Dnes má meniny 
Jaroslav
°C
20.08.2021 09:45

Vojenský LetoFest 2021 v Piešťanoch


Ilustračný výrez plagátu


Minister obrany SR Jaroslav Naď sa zúčastní na poslednom zo série hudobných podujatí s názvom Vojenský LetoFest 2021, ktorý sa uskutoční v nedeľu 22. augusta od 14.00 h v priestoroch Vojenského historického múzea v Piešťanoch na Žilinskej ceste.


Súčasťou Vojenského LetoFestu budú hudobné vystúpenia Vojenskej hudby OS SR a kapiel Heľenine oči, Bijouterrier, Zoči voči a Zverina. Nebudú chýbať ani ukážky vojenskej techniky, výstroja a výzbroje OS SR. Očakáva sa aj prelet lietadla L-410. Súčasťou programu budú vystúpenie Čestnej stráže OS SR,  diskusie s profesionálnymi vojakmi, stretnutie so športovcami VŠC DUKLA Banská Bystrica a benefičná dražba športového vybavenia. Organizátori pripravujú ajstánok „Podpor dobrú vec“ - predaj tričiek, z ktorých výťažok bude venovaný občianskemu združeniu  Detská chirurgia – OZ Slniečko na ceste, ktoré pomáha deťom, ktoré utrpeli úrazy alebo vážne zranenia pri dopravných nehodách.       

Pri vstupe a počas účasti na podujatí bude potrebné mať prekryté dýchacie cesty. TASR o tom dnes informovala hovorkyňa MO SR Martina Kovaľ Kakaščíková.           

Autor: (tasr, MO SR)


komentáre
SHOW ALL
podobné
24.08.2020
MK SR navrhuje zmenu v kvótach pre slovenskú hudbu v rádiách
Výpočet týkajúci sa kvót pre slovenské hudobné diela vo vysielaní rádií sa zmení, podiel sa má po novom rátať z času vysielania medzi 6.00 h a 24.00 h.
viac
15.01.2021
Na budovanie ďalších úsekov cyklotrás chce župa využiť eurofondy
Výstavbu dvoch nových samostatných úsekov cyklotrás má župa v pláne financovať vďaka nenávratným finančným príspevkom (NFP), o ktoré sa bude uchádzať v rámci Integrovaného regionálneho operačného programu (IROP).
viac
22.07.2021
Zo starého kina budú nájomné byty
Staré kino z konca 30. rokov uplynulého storočia prestavajú v Kokave nad Rimavicou v okrese Poltár na nájomné byty. Náklady na novú 11-bytovku by mali dosiahnuť takmer jeden milión eur.
viac
24.11.2021
Na vjazde do mesta osadili nové tabule s erbom mesta
Obyvateľov i návštevníkov Bánoviec nad Bebravou na príjazdoch od Prievidze, Topoľčian a Trenčína vítajú a následne i vyprevádzajú nové tabule s erbom mesta a s nápisom vitajte alebo dovidenia.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.81 %