Utorok 19.03.2024
Dnes má meniny 
Jozef
°C
11.12.2019 01:50

Vianočné trhy v Šali ponúknu počas adventu pestrý kultúrny program


Ilustračný výrez plagátu. (Zdroj: mesto Šaľa)


Kultúrny program doplnený ponukou rôznych špecialít ponúknu šalianske vianočné trhy. Na pešej zóne potrvajú od 11. do 22. decembra.


Počas dvoch nasledujúcich adventných víkendov sa tu so svojimi vystúpeniami predstavia žiaci Základnej umeleckej školy Šaľa, skupiny Vianočné Materinky, Šalianska dychovka a viaceré folklórne súbory. „Návštevníci sa môžu tešiť na známe speváčky Dominiku Starú a Martinu Schindlerovú,“ pripomenula Dajana Hanesová z mestského úradu.       

Stánky trhovníkov začnú postupne zapĺňať pešiu zónu už v priebehu utorka. „Ponúkať budú medovinu, grilované pochúťky, varené víno i horúcu čokoládu. Návštevníci si tu budú môcť nakúpiť aj rozličný vianočný tovar či hračky,“ doplnila Hanesová.      

 

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
28.11.2017
Vianoce v Petržalke
Už v piatok sa na Námestí republiky otvárajú petržalské Vianočné trhy. Okrem toho, že si v stánkoch budete môcť pochutnať na tradičných vianočných dobrotách a kúpiť si aj malý suvenír či darček, na pódiu umocnia sviatočnú atmosféru vystúpenia skupín rôznych hudobných žánrov.
viac
13.12.2018
Lučenec: Začali sa dvojdňové Vianočné trhy
Hudobné a kultúrne vystúpenia, vianočná veselica, udeľovanie certifikátu regionálnym produktom, sochárske sympózium, ale aj ekumenické stretnutie či vyhodnotenie vianočnej súťaže. To všetko čaká na návštevníkov Vianočných trhov, ktoré sa dnes a v piatok konajú na Námestí republiky v Lučenci.
viac
19.10.2021
Vianočné trhy v Žiline budú bez tradičného kultúrneho programu
Vianočné trhy v Žiline budú bez tradičného kultúrneho programu. Podľa hovorcu mesta Vladimíra Miškovčíka je dôvodom aktuálna epidemická situácia a prognózy jej vývoja.
viac
24.11.2022
Po prestávke vynútenej pandémiou sa do mesta vrátia vianočné trhy
Po prestávke vynútenej pandémiou sa do Kežmarku vrátia vianočné trhy. Hovorkyňa mesta Barbora Sosková uviedla, že okrem predajných stánkov chystajú aj kultúrny program.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
76.93 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.14 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.93 %