Piatok 19.04.2024
Dnes má meniny 
Jela
°C
17.08.2020 09:00

V centre Nitry začalo fungovať revitalizované detské ihrisko


Snímka zdroj: (tasr).


V centre Nitry na Štefánikovej ulici začalo v priebehu leta fungovať revitalizované detské ihrisko. Jeho obnova bola zrealizovaná vďaka grantovému programu Mením moje mesto.


Podľa slov Andreja Jančoviča z mestského úradu bolo celkovo na práce preinvestovaných 5000 eur. „Doplnili sme veľký domček so šmykľavkou, solárne osvetlenie, lavičky, piknikové stoly pre deti a dospelých, smetný kôš a namaľovali sa staré konštrukcie,“ povedal jeden z predkladateľov projektu Michal Šimonek.

V priebehu leta tam bola postupne opravená aj asfaltová plocha a doplnili sa futbalové brány. „Neskôr boli inštalované sieťky na koše a vyznačili sa čiary na basketbal a futbal,“ dodal Šimonek.

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
09.06.2017
Stropkov rekonštruuje historický park, deťom odovzdali ďalšie nové ihriská
Postupná obnova centra mesta prebieha v Stropkove aj v tomto roku. Aktuálne finišujú s terénnymi a sadovými úpravami historického parku. Vlani tam bolo kompletne zrekonštruované a vymenené kované oplotenie, teraz sa zamerali na revitalizáciu zelene, starej fontány a mobiliáru.
viac
17.07.2017
Mesto pripravilo päť projektov na zlepšenie životného prostredia
Nitrianska radnica pripravuje niekoľko projektov zameraných na zlepšenie životného prostredia v meste. Magistrát vypracoval päť zámerov, na ktoré chce získať peniaze z európskych fondov.
viac
23.04.2020
Skalica pokračuje v regenerácii verejného priestranstva
Mesto Skalica pokračuje v projekte s názvom Regenerácia vnútrobloku sídliska na ulici Mallého. V rámci Integrovaného regionálneho operačného programu bola mestu Skalica schválená dotácia na účel zveľadenia prostredia.
viac
25.05.2020
Na sídlisku Hliny I v Žiline začali s revitalizáciou
Investíciu viac ako 209 000 eur si vyžiada revitalizácia verejných priestorov vo vnútrobloku na sídlisku Hliny I v Žiline. Rekonštrukčné práce sa začali v týchto dňoch. Informoval o tom hovorca mesta Vladimír Miškovčík.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.06 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.10 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.84 %