Piatok 19.04.2024
Dnes má meniny 
Jela
°C
30.05.2020 10:40

Areál Pod Kopcom sprevádzkujú po niekoľkých rokoch


Ilustračná snímka: (tasr).


Po dlhoročnej prestávke sa obyvatelia Moldavy nad Bodvou môžu v tomto roku opäť športovo vyžiť vo vynovenom areáli Pod kopcom.


Informuje o tom mesto na svojej webovej stránke s tým, že po splnení prísnych hygienických podmienok súvisiacich s pandémiou nového koronavírusu by s jeho prevádzkou mali postupne začať od pondelka (1. 6.).

Mesto revitalizovalo tento areál takmer za 150 000 eur. Pribudlo tam nové multifunkčné ihrisko, detské ihrisko, park pre psičkárov, nový bufet a skladové priestory. Nanovo osadili aj kanalizačnú prípojku.

S cieľom zabezpečiť nielen občerstvenie v bufete, ale aj prevádzkovanie a udržiavanie športovísk, sa mesto rozhodlo celý areál prenajať. „Verejnú obchodnú súťaž na prenájom bufetu so skladmi, multifunkčné ihrisko, detské ihrisko, Park agility a priľahlé priestranstvá v celkovej výmere takmer 1500 metrov štvorcových vyhral Bowling klub Lineas Prešov,“ uvádza mesto s tým, že toto občianske združenie predložilo najlepšiu ponuku a areál bude prevádzkovať po dobu piatich rokov za mesačný prenájom 826 eur. V uplynulých dňoch podpísali zmluvu.

Podľa radnice chce tento nájomca v areáli Pod kopcom pokračovať v prevádzkovaní všetkých športov a organizovaní športových a kultúrnych podujatí, ktoré tam majú dlhoročnú tradíciu.

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
09.03.2020
Moldava nad Bodvou začína s výstavbou nového trhoviska
V týchto dňoch sa začína v Moldave nad Bodvou pri Inkubátorovom dome realizovať projekt s názvom Trhovisko Encs - Encsi piactér.
viac
25.04.2020
Mesto vyhlásilo súťaž na odpredaj areálu bývalej Drevovýroby
Mesto Moldava nad Bodvou vyhlásilo obchodnú verejnú súťaž na odpredaj nehnuteľností v areáli bývalej Drevovýroby na Rožňavskej ulici. Minimálnou východiskovou cenou a teda aj najnižšou ponukou na odkúpenie, ktorú môže účastník súťaže navrhnúť, je podľa znaleckého posudku 1,23 milióna eur.
viac
06.07.2020
Na Važeckej ulici v Prešove pribudlo nové multifunkčné ihrisko
Malí aj veľkí športovci môžu na Važeckej ulici v Prešove využívať nové multifunkčné ihrisko. Podľa hovorcu mesta Vladimíra Tomeka jeho vybudovaním sa vytvorili možnosti pre hru minifutbalu, tenisu, volejbalu, bedmintonu, nohejbalu či hádzanej.
viac
08.10.2020
Na sídlisku Juh pribudne multifunkčné ihrisko
Mesto Trebišov aktuálne realizuje výstavbu nového multifunkčného ihriska na sídlisku Juh. Možnosti na rôzne športové aktivity by malo poskytovať už v novembri. Informovala o tom radnica mesta.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.06 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.10 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.84 %