Sobota 20.04.2024
Dnes má meniny 
Marcel
°C
26.12.2018 05:45

Tretí ročník „firemného“ vianočného večierka ZMO, región JE Jaslovské Bohunice


V Ružindole sa stretlo takmer 70 starostov - a je jedno či v Komunálnych voľbách 2018 uspeli, kandidovali - stretli sa super ľudia, kamaráti, ktorí nemali problém „navliecť“ sa opäť do kostýmov a užiť si pohodu v spoločnosti dobrých ľudí - kolegov.


Naše Vianočné stretnutia majú vždy svoju tému - a tak do tretice sme nemohli nič porušiť. Po slovenských a rozprávkových to tentoraz boli filmové Vianoce. Začali sme tak, ako sa patrí - vianočnou pesničkou. Náš zbor ju zaspieval naozaj úžasne! A refrén už aj s publikom.


Slávností bolo už hádam dosť,

každý má svoju pravdu právd.

Čertove kolo, vyliata zlosť,

nik nie je zajko ani páv.

 

Len v dávnych bájkach víťazí česť,

rozum a láska nevinná.

Čoraz viac pravdy má tvrdá päsť,

bude to liečba povinná.

Každý deň budú vraj Vianoce

Ticho šepkajú ľudia po vonku

Už sa nám pozlátok ligoce,

čo však ukrýva

iba kamienok či sladkú salónku.

Prišli napr:  Anna zo Zelelného domu s Gilbertom, Winetou a Ribana, Old Sheteren, Gladiátor, Piráti z Karibiku, Fiona a Shrek, Karol Pávek z Vesničko má středisková, Charlie Chaplin, stará Škopková s dokrotom zo Slunce, seno..., Morticia Adamms s Gomezom, Indiana Jones, predstavitelia westernov, Veľký Gatsby, Raňajky u Tifanny, „Vaša“ velebnost, Ninja, slečna Marplová, Jack Sparow... ale prišiel aj Mikuláš a Máša a medveď.... a ďalší. ĎAKUJEME za nadšenie a dobrú náladu, neodolateľnú atmosféru najkrajších sviatkov roka - Vianoc.

K tomu všetkému vynikajúce koláčiky, kapustnica, harmonikár, DJ – hudba, spev a tanec.... Všetko zo srdca a od srdca.

Ani v tomto roku sme nezabudli na Plamienok, n. o. , ktorý pomáha, aby život nevyliečiteľne chorých, zomierajúcich a smútiacich detí bol radostnejší. ĎAKUJEME za vyzbierané peniažky, ktoré budú odovzdané na správnu vec.

Naše tohtoročné vianočné stretnutie bolo o Vianociach, stretnutiach, ale aj .... rozlúčkach. Rozlúčkach s ľuďmi, ktorí zostanú našimi priateľmi, kamarátmi – no nebudú už našimi kolegami.

Všetkým, ktorí končia, držíme palce v životnom reštarte. A tým, ktorí pokračujú prajeme veľa energie, nadšenia a trpezlivosti v náročnej práci.

Všetkým ďakujeme za stretnutie, za váš čas, energiu, vašu ľudskosť....

 

Autor: Mgr. Andrea Briestenská


komentáre
SHOW ALL
podobné
07.04.2016
Z 26. snemu Združenia miest a obcí regiónu JE Jaslovské Bohunice
Už 26-krát sa 15. marca tohto roku stretli mestá a obce regiónu jadrových elektrární Jaslovské Bohunice na sneme svojho regionálneho združenia. Uskutočnil sa tradične v Maduniciach.
viac
03.07.2017
Sedemčlenná štafeta starostov opäť úspešne zdolala trasu behu Štefánik Trail
Už po tretíkrát sa ZMO, región JE Jaslovské Bohunice zúčastnilo na behu po hrebeni Malých Karpát s názvom Štefánik Trail 2017, ktorý sa konal 9. a 10. júna 2017 v dĺžke 140,4 km.
viac
25.12.2017
Aj starostovia môžu mať Rozprávkové Vianoce
V Penzióne Hubert v Ružindole sa 7. decembra, už vo vianočnej nálade, zišli starostovia členských obcí ZMO, región JE Jaslovské Bohunice.
viac
15.08.2022
Samosprávy Trnavského kraja organizujú protest v Trnave
Protestné zhromaždenie Za stabilné a zdravé mestá a obce pripravuje na pondelok 22. augusta v Trnave regionalne zdruzenia miest a obci (ZMO) Trnavskeho samospravneho kraja.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.06 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.10 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.84 %