Štvrtok 25.04.2024
Dnes má meniny 
Marek
°C
19.06.2021 09:55

Pridajte sa na štart 7. ročníka Prešovského cyklomaratónu


Ilustračná snímka - informačný plagát


28. augusta 2021 sa cyklisti postavia na štart 7. ročníka Prešovského cyklomaratónu. Hlavným cieľom organizátorov je motivovať Prešovčanov k podpore zdravia prostredníctvom športovej aktivity.


7. Prešovský cyklomaratón sa opäť ponesie v duchu "free cyklistiky", teda bez naháňania času a určený je iba na preverenie si vlastných fyzických síl, čím každý účastník urobí niečo aj pre svoje zdravie.

Prešovský cyklomaratón sa v prípade priaznivej epidemiologickej situácie uskutoční v sobotu 28. augusta 2021 so štartom na Sídlisku III (konečná MHD). Cyklisti sa po jazde stretnú v cieli, ktorým bude už tradične Jazdecký areál 4sport (Ul. Jazdecká 1/A).

Mestský okruh

Konečná MHD - Sídl.III - Prostějovská - Volgogradská - V. Clementisa - Obrancov mieru - Pražská - kruhový objazd pri ZVL - Švábska - gen. Ľ. Svobodu - Rusínska - Kuzmányho - Čierny most - Masarykova - Nám. legionárov - Hlavná - Sabinovská - Bjorsonova - Čapajevova - Jazdecká - jazdecký areál/ 4PORT

Mestského okruhu sa môžu zúčastniť cyklisti od 10 rokov a viac (v doprovode zákonného zástupcu). Povinnou je cyklistická prilba.

Časový harmonogram 

13:45 - 14:20 Prezentácia účastníkov 

14:20  Otvorenie podujatia a inštrukcie

14:30  Štart ( smer ul. Prostějovská)

15:45  Vyhodnotenie Prešovského cyklomaratónu

Prihlásiť sa na 7. Prešovský cyklomaratón môžete prostredníctvom registrácie na www.cyklopresov.com  alebo na štarte. Štartovné je dobrovoľné, pričom v cene uhradeného dobrovoľného príspevku je nárok občerstvenie po dojazde v cieli.

Viac informácií TU

Autor: (ts-MsÚ Prešov)


komentáre
SHOW ALL
podobné
12.11.2018
Informačno-poradenské centrum PSK je najlepšie na Slovensku
Informačno-poradenské centrum Prešovského samosprávneho kraja funguje už dva roky. Jeho projektový tím pomáha zabezpečovať informovanosť v rámci kraja o možnostiach čerpania eurofondov pre široké spektrum žiadateľov.
viac
28.05.2021
Od 1. júna štartuje fotografická súťaž Do práce na bicykli
Fotografická súťaž je súčasťou celonárodnej kampane Do práce na bicykli. Organizátori sa aj v roku 2021 rozhodli, že súťažná časť kampane sa uskutoční od 1. do 30. júna.
viac
19.07.2021
Cyklomaratónom chcú upozorniť na rastúci počet kolízií s cyklistami
Upozorniť na rastúci počet dopravných nehôd, pri ktorých dochádza k zraneniu cyklistov, chcú organizátori Prešovského cyklomaratónu. V poradí siedmy ročník podujatia sa uskutoční 28. augusta a jeho heslom bude Vodiči, na ceste nie ste sami.
viac
07.10.2021
Štartuje Prešovský kilometer, pozývame vás na velodróm
ŠK Velodrom Prešov a ABC - centrum voľného času pozývajú malých i veľkých zasúťažiť si a zažiť veľa zábavy na prešovskom velodróme. Podujatie Prešovský kilometer sa uskutoční už túto sobotu, 9. októbra 2021.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.81 %