Štvrtok 25.04.2024
Dnes má meniny 
Marek
°C
10.08.2021 07:45

Nitriansky kraj hľadá najkrajší záber z regiónu


Ilustračná snímka: (tasr).


Profesionálni aj amatérski fotografi sa môžu do konca septembra prihlásiť do súťaže, ktorú vyhlásil Nitriansky samosprávny kraj (NSK) prostredníctvom internetového portálu regionnitra.sk. Zapojiť sa môžu fotografiami, ktoré zachytávajú krásy nitrianskeho regiónu.


Súťažiť sa bude v kategóriách potulky krajom, región na bajku a tradície v regióne. „Posielať môžu digitálne fotografie, ale aj fotky naskenované z kinofilmu, musia byť vo vysokom rozlíšení. Víťazom sa stáva fotografia, ktorú vyberie odborná porota, hlavnou cenou je kvalitný notebook,“ oznámili organizátori súťaže.

Podľa pravidiel môže poslať jeden autor maximálne päť fotiek, ktoré musia byť nasnímané na území Nitrianskeho kraja. „Súťažné fotografie je potrebné zaslať do 30. septembra, odborná porota ich vyhodnotí 15. októbra,“ pripomenuli organizátori.

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
24.05.2019
Fotografická súťaž o najkrajšie zábery Prešovského kraja
Široká verejnosť sa opäť môže zapojiť do fotografickej súťaže o najkrajšie zábery z Prešovského kraja. Siedmy ročník súťaže Choď a foť vyhodnotí odborná porota, ktorej predsedá známy fotograf Jano Štovka. Súťaž je spojená s putovnou výstavou najkrajších fotografií.
viac
29.09.2020
Sčítanie domov v Nitrianskom kraji vysoko prekračuje slovenský priemer
Počas letných mesiacov pokračovala prvá fáza sčítania obyvateľov, domov a bytov. Do sčítania je zapojených všetkých 2927 slovenských obcí.
viac
02.10.2020
Na zaniknutom hrade sa konala prvá komentovaná prehliadka
Na zaniknutom hrade Breznica sa vo štvrtok (1. 10.) v rámci projektu Pohronská hradná cesta konala vôbec prvá komentovaná prehliadka.
viac
30.04.2021
OOCR Záhorie spustilo fotografickú súťaž Záhorie - rozmanitá zem
Oblastná organizácia cestovného ruchu (OOCR) Záhorie vyhlásila štvrtý ročník fotografickej súťaže Záhorie - rozmanitá zem. Informoval o tom výkonný riaditeľ organizácie Martin Lidaj.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.81 %