Štvrtok 28.03.2024
Dnes má meniny 
Soňa
°C
27.05.2023 10:10

Na letisku v Senici bude Letecký deň detí, zakončia ho ohňostrojom


Ilustračná snímka, zdroj: Aeroklub Senica


Na letisku v Senici uskutočnia Letecký deň detí, ktorý bude dnes - v sobotu 27. mája. TASR o tom informovala hovorkyňa mesta Tatiana Moravcová.


Program sa začína od 13.30 h, chýbať nebudú letové ukážky Záhoráckeho aeroklubu Senica či letecká akrobacia. Súčasťou programu budú aj vyhliadkové lety a prehliadka lietadiel na ploche letiska.

K sprievodnému programu patrí aj ukážka techniky profesionálnych hasičov a colníkov či ukážky práce psovodov. "Letecké stroje i automobilovú techniku profesionálnych i dobrovoľných záchranárov, ako aj predvádzacie jazdy autoškoly doplnia kolotoče a nafukovacie atrakcie," uviedla Moravcová.         

V rámci programu na pódiu vystúpia deti a mládežníci, ktorí navštevujú jednotlivé záujmové krúžky v Centre voľného času Senica. "Prelínať sa budú so spevákmi a tanečníkmi základnej umeleckej školy. Program doplní predstavenie v podaní detského divadla Hoki Poki. Na záver je pripravená penová show a bodkou bude farebný ohňostroj," informovala hovorkyňa mesta.         

Do areálu letiska sa budú môcť návštevníci dopraviť aj kyvadlovou autobusovou dopravou, ktorá bude premávať v hodinových intervaloch.

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
22.05.2016
Na deň detí z Košíc do Rožňavy historickým vlakom
Aktivisti z košického Klubu historických koľajových vozidiel pozývajú rodičov a deti pri príležitosti Medzinárodného dňa detí na jazdu historickým vlakom z Košíc do Rožňavy.
viac
27.04.2019
Prievidzské deti oslavovali les
Pri príležitosti Dňa Zeme sa v piatok 26. 4. 2019 na Námestí slobody v Prievidzi uskutočnila záverečná prezentácia a vyhodnotenie EKOROKU s Nestlé Slovensko, s. r. o. Tento environmentálny projekt sa v školskom roku 2018/2019 realizoval už po 16-krát a tentoraz sa venoval téme "OSLAVA LESA."
viac
30.05.2019
Na programe aj cirkus obrov a maľovanie na tvár
Mesto Trebišov organizuje podujatie pre najmenších občanov pri príležitosti osláv Dňa detí. Na návštevníkov je pripravený pekný program sobotu 1. júna 2019 od 14.00 h na veľkej lúke v mestskom parku.
viac
25.05.2022
Rezort školstva oslávi MDD bohatým programom na bratislavskej Železnej studničke
Hlavolamy, kvízy, maľovanie na plátno, rôzne športové súťaže či aktivity rozvíjajúce vzťah k ochrane prírody. Na to všetko a ešte veľa iného sa môžu deti tešiť 1. júna pri príležitosti Medzinárodného dňa detí v bratislavskej lokalite Železná studnička.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.13 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.85 %