Piatok 29.03.2024
Dnes má meniny 
Miroslav
°C
16.03.2020 05:20

Mesto vypísalo výzvu na humanizáciu obytného priestoru Vodáreň dvor


Vnútroblok na Okružnej ulici: (Google Street View).


Výzvu na predkladanie ponúk pre podlimitné zákazky na predmet zákazky Humanizácia obytného priestoru Vodáreň dvor číslo 2 zverejnilo mesto Trnava vo vestníku Úradu pre verejné obstarávanie (ÚVO).


Predmetom zákazky je realizácia diela v rozsahu projektovej dokumentácie. „Cieľom navrhovaného riešenia je humanizácia vnútrobloku na Okružnej ulici v Trnave, v širšom centre mesta. Riešené územie je súčasťou dvora bytových domov Okružná ulica číslo 7 až 17,” uvádza sa v predmete zákazky.

Súčasťou zákazky budú okrem iného geodetické zameranie stavby, porealizačné zameranie a geometrický plán. Mesto v rámci porealizačného zamerania stavby požaduje zamerať objekty, trasu a prípojky inžinierskych sietí vrátane šácht, stožiarov, skriniek, komunikácií, spevnených plôch, zelene a terénnych úprav.

Ako sa ďalej v opise obstarávania udáva, pred realizáciou stavby zhotoviteľ zabezpečí vytýčenie inžinierskych sietí u jednotlivých správcov. Celková predpokladaná hodnota zákazky je 347 550,71 eura a odhadovaná dĺžka trvania zákazky je štyri mesiace. Lehota na predkladanie ponúk je do 6. apríla.

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
06.02.2017
O vypracovanie projektu obnovy hradieb nemal nikto záujem
Ani jeden záujemca nereagoval na výzvu trnavskej radnice predložiť cenovú ponuku na vypracovanie projektovej dokumentácie obnovy stredovekých hradieb na Hlbokej ulici. Mesto zverejnilo výzvu s uzávierkou 3. februára, odozva však bola nulová.
viac
25.10.2017
Počmáraná stena sa mení na estetické obrazy z histórie mesta
Betónový múr na Okružnej ulici v Prešove, za ktorým bolo v minulosti hádzanárske ihrisko a dnes obklopuje skejtpark, dostáva novú podobu. Panely s hanlivými nápismi a čarbanicami sa menia na estetické obrazy zobrazujúce dominanty mesta.
viac
13.07.2021
Projekt Agátka na Družbe počíta s 280-metrovým umelým potokom
Mesto Trnava sa chystá na ďalšiu z revitalizácií vnútroblokov, v rámci ktorej modernizuje sídliskové priestory postupne vo všetkých obytných štvrtiach mesta.
viac
02.03.2023
Mesto vyhlásilo súťaž na revitalizáciu parkov a verejných priestranstiev
Mesto Košice vyhlásilo výzvu na predkladanie ponúk na revitalizáciu parkov a verejných priestranstiev. Celková predpokladaná hodnota zákazky rozdelenej na tri časti je viac ako 800 000 eur bez DPH. Vyplýva to z oznámenia zverejneného vo vestníku Úradu pre verejné obstarávanie (ÚVO).
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.13 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.85 %