Pondelok 29.04.2024
Dnes má meniny 
Lea
°C
25.01.2024 02:05

Jozef Božik rokoval so zástupcami samospráv z okresu Bánovce nad Bebravou


Snímka z rokovania


Predseda Združenia miest a obcí Slovenska (ZMOS) Jozef Božik absolvoval rokovanie s kolegami zo samospráv z okresu Bánovce nad Bebravou.


„Najskôr som sa stretol s pánom primátorom mesta Bánovce nad Bebravou Róbertom Gašparíkom a následne aj so starostkami a starostami celého okresu. Prerokovali sme viaceré spoločné témy v oblasti financovania samospráv, stavebnej legislatívy a legislatívy v oblasti školstva a sociálnych služieb.

Zároveň som informoval o aktivitách ZMOS a rokovaniach s ministrami a poslancami Národnej rady Slovenskej republiky. Ďakujem za pozvanie a príjemné priateľské stretnutia,“ uviedol predseda ZMOS Jozef Božik po stretnutí, ktoré sa konalo v stredu 24. januára 2024.

Autor: (Zdroj: ZMOS)


komentáre
SHOW ALL
podobné
19.05.2016
Úloha ZMOS sa nemení: dôsledne presadzovať a chrániť záujmy miest a obcí
Druhý deň 27. snemu ZMOS pokračoval vo štvrtok 19. mája vystúpeniami hostí a diskusnými príspevkami primátorov miest a starostov obcí, ktoré sa týkali predovšetkým problematiky financovania samosprávy, eurofondov, ale napríklad aj komunálnej reformy, životného prostredia či školstva.
viac
06.10.2016
Prvý prezident aktívne podporoval myšlienky samosprávnosti
Združenie miest a obcí Slovenska so zármutkom prijalo informáciu o odchode prvého prezidenta samostatnej Slovenskej republiky Michala Kováča.
viac
11.02.2023
Kto škodí mestám a obciam, škodí ľuďom
Predseda Komory miest a podpredseda ZMOS, primátor mesta Partizánske Jozef Božik v súvislosti s riešením dopadov energetickej krízy, nepriaznivej situácie a neistotami, ktoré neustále rezonujú naprieč celým územím, zvolal 9. februára 2023 ďalšie online rokovanie Komory miest ZMOS.
viac
23.11.2023
Jozef Božik rokoval s predsedom Konferencie biskupov Slovenska Bernardom Boberom
S predsedom Konferencie biskupov Slovenska Bernardom Boberom, s rektorom Katolíckej univerzity v Ružomberku Jaroslavom Demkom a s kvestorom Katolíckej univerzity Jánom Kamoďom rokoval predseda Združenia miest a obcí Slovenska (ZMOS) Jozef Božik.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.03 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.80 %