Piatok 26.04.2024
Dnes má meniny 
Jaroslava
°C
27.08.2021 03:30

Ďalší ročník Dubnického folklórneho festivalu je tu


Ilustračný výrez plagátu


Všetkých priaznivcov a folklórnych nadšencov veľmi radi privítame v sobotu 28. 8. 2021 na už 27. ročníku Dubnického folklórneho festivalu v Parku J. B. Magina v Dubnici nad Váhom.


Tešiť sa môžete na vystúpenia Folklórneho súboru Zemplín, Poľana, Váh či Folklórneho súboru Krakus z Poľska. Do nálady Vám zahrá Dychová hudba Bodovanka, Zborovskí heligonkári a taktiež nebudú chýbať ani vystúpenia dubnických folklórnych súborov Vršatec, Mladosť, Senior Vršatec, ale aj detských folklórnych súborov.

Večer bude venovaný rusínskym ľudovým piesňam v podaní charizmatického Štefana Šteca a kapely Fajta. Milým prekvapením blížiaceho sa Dubnického folklórneho festivalu budú aj nespoplatnené časti programu. Konkrétne pôjde o vystúpenia Opatovských harmonikárov, Dychovej hudby Bodovanka a Zborovských heligonkárov, ktoré sa odohrajú priamo pred Dubnickým kaštieľom a budú prístupne bezplatne pre všetkých.

Tešíme sa na Vás už túto sobotu od 10.00 h v Parku J. B. Magina v Dubnici nad Váhom.

 

Autor: Mgr. Veronika Rezáková, hovorkyňa mesta Dubnica nad Váhom


komentáre
SHOW ALL
podobné
03.05.2016
Na Záhorí dominovali legislatívne témy
V stredu 23. marca sa v priestoroch Kultúrno-osvetového centra na Holíčskom zámku konal 27. snem Združenia miest a obcí Záhorie. Na rokovaní po prvý raz chýbal zástupca mesta Malacky, ktoré v združení minulý rok pozastavilo svoje členstvo.
viac
25.06.2018
Oravská obec Podbiel ožije tradičnými folklórnymi slávnosťami
Obec Podbiel ožije v najbližšiu nedeľu 27. ročníkom tradičných Podbielanských folklórnych slávností. Podujatie, ktoré je súčasťou Oravského folklórneho leta, sa začne o 13.30 h pozývaním po dedine – vyhrávaním ľudových hudieb na stanovištiach v obci.
viac
23.01.2019
Na ocenenie Krištáľové krídlo za rok 2018 je nominovaných tridsať osobností
Dvadsiaty druhý ročník oceňovania najvýznamnejších osobností Slovenska sa nezadržateľne blíži. O laureátoch Krištáľového krídla za rok 2018 sa rozhodne v nedeľu 27. januára v Novej budove Slovenského národného divadla.
viac
12.10.2021
Začína sa 15. ročník medzinárodného filmového festivalu Astrofilm
Medzinárodný festival filmov o astronómii a kozmonautike Astrofilm, ktorý sa od utorka do štvrtka (14. 10.) koná Piešťanoch, sa v tomto roku nesie v znamení 15. výročia svojho založenia a zároveň pripomína 150 rokov od vzniku Slovenskej ústrednej hvezdárne (SÚH) v Hurbanove.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.81 %