Utorok 16.04.2024
Dnes má meniny 
Dana, Danica
°C
18.04.2020 11:30

Bojnická samospráva chce zabezpečiť rekonštrukciu MŠ v Dubnici


Ilustračná snímka: (int.).


Bojnická samospráva plánuje zabezpečiť rekonštrukciu budovy v miestnej časti Dubnica pre potreby materskej školy (MŠ). V jej blízkosti chce vybudovať i detské ihrisko. Dodávateľa prác hľadá cez verejnú súťaž, výzvu na predkladanie ponúk zverejnila vo vestníku verejného obstarávania.


Samospráva chce zabezpečiť rekonštrukciu objektu vrátane vykurovania, kanalizácie, zdravotechniky, úprav interiéru a schodiskovej plošiny pre imobilných ľudí. V MŠ plánuje zriadiť dve triedy, každú z nich by malo navštevovať 20 detí. V areáli MŠ vznikne detské ihrisko, ktoré bude pozostávať z lavičky, pieskoviska, hracej zostavy a hojdačky.

Náklady na rekonštrukciu budovy odhadla radnica kúpeľného mesta na 797 962,26 eura bez dane z pridanej hodnoty (DPH), na výstavbu detského ihriska na 17 108,14 eura bez DPH. Lehotu na predkladanie ponúk určila do 14. mája. Kritériom pre výber víťaza súťaže je cena.

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
11.04.2017
Budova bývalej škôlky je nebezpečná
Zástupcovia Bratislavského samosprávneho kraja dnes na mimoriadnom brífingu reagovali na nepravdivé informácie, ktoré zazneli na tlačovej konferencii župných poslancov Rudolfa Kusého a Eduarda Demela ohľadom predaja budovy materskej školy na Znievskej ulici č. 4 v MČ Bratislava – Petržalka.
viac
14.11.2019
V Prestavlkoch zrekonštruovali budovu materskej školy
V Prestavlkoch v okrese Žiar nad Hronom zrekonštruovali budovu materskej školy. Objekt, ktorý postavili ešte v 60. rokoch minulého storočia, mal veľké tepelné úniky. Po jeho obnove predpokladajú podľa starostu Jána Abraháma úspory na úrovni okolo 35 percent.
viac
10.03.2020
Zrekonštruovaná škôlka Na Hôrke získala aj inovatívne hracie prvky
Investícia stála 246 582 eur, mesto sa na tejto sume podieľalo päť percentnou účasťou.
viac
25.04.2020
Mesto vyhlásilo súťaž na odpredaj areálu bývalej Drevovýroby
Mesto Moldava nad Bodvou vyhlásilo obchodnú verejnú súťaž na odpredaj nehnuteľností v areáli bývalej Drevovýroby na Rožňavskej ulici. Minimálnou východiskovou cenou a teda aj najnižšou ponukou na odkúpenie, ktorú môže účastník súťaže navrhnúť, je podľa znaleckého posudku 1,23 milióna eur.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.06 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.10 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.84 %