Sobota 27.04.2024
Dnes má meniny 
Jaroslav
°C
27.10.2022 12:35

Projekt Trenčín recykluje získal cenu AIVD v kategórii samospráva


Snímka zdroj: (trencin.sk).


Trenčianska radnica získala za projekt Trenčín recykluje cenu Asociácie inštitúcií vzdelávania dospelých (AIVD) v kategórii Samospráva za projekt Trenčín recykluje. Informovala o tom hovorkyňa Trenčína Erika Ságová.


"Cena AIVD SR bola v tomto roku udeľovaná v štyroch kategóriách, vzdelávací projekt, prínos v oblasti vzdelávania dospelých, popularizácia vzdelávania dospelých a samospráva," uviedla hovorkyňa.

Podľa prezidenta AIVD Klaudiusa Šilhára bolo hlavnou ambíciou oceniť výnimočné projekty a iniciatívy aktérov na trhu celoživotného vzdelávania jednotlivcov, vzdelávacích inštitúcií, poradenských centier, zamestnávateľov, profesijných a odborných združení, ale aj miestnej a regionálnej samosprávy, personálnych agentúr, personálno-poradenských spoločností, mimovládnych organizácií či médií, ktoré prispeli k budovaniu princípov celoživotného vzdelávania.

Okrem samosprávy mesta Trenčín cenu získali aj Centrum environmentálnej a etickej výchovy Živica za projekt Komenského inštitút, Ivana Pirohová za prínos v oblasti vzdelávania dospelých a občianske združenie Lifestarter za festival Učiaca sa Trnava.

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
08.02.2022
Trenčianska radnica zrekonštruuje ďalší vnútroblok na Sihoti
Trenčianska radnica chce na jar začať s rekonštrukciou vnútrobloku medzi ulicou Márie Turkovej a Hodžovou ulicou na Sihoti. Investičná akcia za 158 000 eur bude financovaná z eurofondov, piatimi percentami sa na nej bude podieľať mesto.
viac
07.06.2022
Výstavisko Expo Center Trenčín pozýva na výstavu AQUA
Výstavisko Expo Center Trenčín organizuje vo svojom areáli v dňoch 14.  –  15. 6. 2022 už 23. ročník medzinárodnej špecializovanej výstavy vodného hospodárstva, hydroenergetiky, ochrany životného prostredia, odpadového hospodárstva a rozvoja miest a obcí AQUA.
viac
13.10.2022
Top ubytovacím zariadením TSK za rok 2021 je Rybník Horná Mariková - Modlatín
Top ubytovacím zariadením v Trenčianskom samosprávnom kraji (TSK) v roku 2021 sa stalo rekreačné zariadenie Rybník Horná Mariková – Modlatín v Považskobystrickom okrese.
viac
22.10.2022
Žilinská župa získala ocenenie pre samosprávu Senior Friendly 2022
Žilinský samosprávny kraj získal ocenenie v rámci 7. ročníka celoštátnej súťaže Senior Friendly v kategórii samosprávy.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.81 %