Sobota 27.04.2024
Dnes má meniny 
Jaroslav
°C
13.10.2022 09:30

Top ubytovacím zariadením TSK za rok 2021 je Rybník Horná Mariková - Modlatín


Snímka zdroj: (rybnikmodlatin.sk).


Top ubytovacím zariadením v Trenčianskom samosprávnom kraji (TSK) v roku 2021 sa stalo rekreačné zariadenie Rybník Horná Mariková – Modlatín v Považskobystrickom okrese.


Ubytovanie poskytuje v drevenicových bungalovoch, nachádzajúcich sa v upravovanom a plne vybavenom areáli. Informovala o tom Petra Gabrielová z Krajskej organizácie cestovného ruchu (KOCR) Trenčín región.

Titul Osobnosť cestovného ruchu získal Jozef Tomík, dlhoročný vedúci sokoliarskej skupiny Aquila z Bojníc.

Ako Top inováciu porota ocenila mobilnú aplikáciu Hrady 3D, ktorej obsahom je rozšírená realita na Trenčianskom hrade, konkrétne v Barborinom paláci. O vytvorenie aplikácie sa zaslúžila KOCR Trenčín región.

Top turistickým produktom v cestovnom ruchu sa stal produkt Kúpeľov Trenčianske Teplice, kúpeľný pobyt s názvom Post Covid Medical. Ocenenie v kategórii zariadenie prístupné pre ťažko zdravotne postihnutých získal hotel Panorama v Trenčianskych Tepliciach.

O Top gastrozariadení rozhodla široká verejnosť prostredníctvom online hlasovania. V aktuálnom ročníku ho udelili reštaurácii Alej v Bojniciach.

KOCR Trenčín región odovzdáva prestížne ocenenia Top v cestovnom ruchu už piaty rok v šiestich kategóriách. Najlepší si ocenenia prevzali v pondelok (10. 10.) počas Dňa otvorených dverí TSK. O víťazoch jednotlivých kategórií rozhodla odborná komisia. Samostatnú kategóriu predstavuje Top gastronomické zariadenie, v ktorej o víťazovi rozhodla verejnosť prostredníctvom elektronického hlasovania.

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
15.09.2017
Návštevnosť Trenčianskeho kraja rastie
Záujem o Trenčiansky kraj z roka na rok stúpa. Potvrdzujú to štatistické údaje a porovnania návštevnosti z predchádzajúcich rokov. Rozlohou síce malý, ale turistickým potenciálom veľký Trenčiansky kraj navštívilo v prvom polroku 2017 o 19 % viac turistov ako v rovnakom období minulého roku. 
viac
14.11.2017
KOCR Trenčín región sa rozhodla oceniť najlepších v cestovnom ruchu
Krajská organizácia cestovného ruchu (KOCR) Trenčín región sa rozhodla oceniť najlepších v cestovnom ruchu. Ocenenie „TOP V CESTOVNOM RUCHU TRENČIANSKEHO KRAJA“ získa najlepšie ubytovacie zariadenie, gastro zariadenie, inovácia a výnimočná osobnosť cestovného ruchu.
viac
21.01.2018
Verejnosť vybrala zariadenia, zamestnancov a produkty cestovného ruchu
Verejnosť v online hlasovaní vybrala najlepšie zariadenia, zamestnanca a produkt cestovného ruchu Prešovského kraja za rok 2017. Víťazi ankety doplnia výber odbornej poroty, ktorá ocenila štyri osobnosti a trojicu produktov z oblasti turizmu Prešovského kraja.
viac
29.12.2021
V prihraničných okresoch Trnavského kraja predstavia šľachtické rody
Krajská organizácia cestovného ruchu (KOCR) Trnavský kraj aj napriek nepriaznivej pandemickej situácii hľadala v roku 2021 spôsoby na rozširovanie možností turistiky a spoznávania regiónu.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.81 %