Sobota 27.04.2024
Dnes má meniny 
Jaroslav
°C
27.10.2023 09:55

Mesto Šaľa chce zmeniť nevyužívané plochy na športoviská


Mesto Šaľa - ilustračná snímka. Zdroj: MsÚ


Mesto Šaľa chce zmeniť tri nevyužívané plochy na nové ihriská. Na ich zriadenie sa podarilo získať dotáciu v hodnote 380.000 eur.


Ako informovala radnica, na športovisko sa zmení asfaltová plocha na Ulici P. J. Šafárika. Prestavbou prejdú aj nevyužívané priestory na Základnej škole (ZŠ) s materskou školou (MŠ) Bernolákova a ZŠ s MŠ Jozefa Murgaša.         

Projekty počítajú s výstavbou multifunkčného ihriska, s renováciu existujúcich športových prvkov či inštaláciou workoutových prvkov a lezeckej steny. "Detaily jednotlivých projektov budú známe v najbližších dňoch," doplnil mestský úrad.

Autor: (TASR)


komentáre
SHOW ALL
podobné
12.06.2017
Šaľa rozbieha výstavbu troch bytových domov so 150 bytmi
Mesto Šaľa pripravuje výstavbu troch bytových domov. Súkromná spoločnosť, ktorá byty postaví, začala s prípravou a vyrovnávaním terénu a jeho čistením od náletových drevín.
viac
11.01.2019
Mesto prijíma žiadosti o dotácie v oblasti kultúry a športu
V meste Myjava sa môžu fyzické osoby uchádzať o finančné prostriedky z mestského rozpočtu na podporu kultúry a športu. TASR o tom informoval hovorca mesta Marek Hrin.
viac
11.08.2021
Mesto Šaľa finančne podporí humánne zaobchádzanie s túlavými zvieratami
Mesto Šaľa poskytne dotáciu z mestského rozpočtu na rok 2021 pre oblasť zabezpečenia zdravých životných podmienok a bezpečnosti obyvateľov pri súčasnom zabezpečovaní ochrany zvierat.
viac
02.06.2023
Šaľa vybuduje novú vnútromestskú cyklotrasu
V Šali vznikne nová vnútromestská cyklotrasa. Mesto na jej výstavbu získalo finančný príspevok z Plánu obnovy SR na vybudovanie cyklotrás.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.81 %