Sobota 27.04.2024
Dnes má meniny 
Jaroslav
°C
28.01.2022 03:10

Aktuality z mesta sa obyvatelia dozvedia i v aplikácii


Ilustračná snímka


Samospráva Bánoviec nad Bebravou rozšírila možnosti komunikácie s obyvateľmi o novú mobilnú aplikáciu. Bánovčania sa prostredníctvom nej dozvedia aktuality či sa zapoja do lokálnej inzercie. Informovala o tom bánovská radnica.


"Aplikácia zatiaľ funguje v základnom module. K dispozícii sú okrem aktualít správy z úradu, prostredníctvom ktorých môže mesto obyvateľov upozorniť na dôležité udalosti. Cez aplikáciu tiež môžu radnici zaslať podnet i s fotografiou," načrtla samospráva.       

Súčasťou aplikácie je i susedská burza či cestovné poriadky. "Do budúcna uvažuje samospráva s postupným pridávaním ďalších užitočných funkcií, aby Bánovčanom pomohla zorientovať sa pri vybavovaní občianskych záležitostí alebo napríklad upozorniť na zvoz odpadu, či ponúknuť kultúrny program v meste," doplnila radnica.       

Mobilná aplikácia pod názvom Bánovce nad Bebravou je dostupná pre oba operačné systémy.      

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
24.05.2016
Informácie o Bojniciach vždy po ruke
Mobilnú aplikáciu “Virtualne“ pripravilo mesto spoločne s prevádzkovateľom jeho webovej stránky. Je dostupná pre operačné systémy iOS a Android.
viac
26.09.2016
Miestny poplatok za rozvoj samospráva nezavedie
Mesto Bánovce nad Bebravou nezavedie miestny poplatok za rozvoj. Rozhodla o tom radnica spolu s bánovskými mestskými poslancami.
viac
30.06.2020
Vo viacerých lokalitách mesta začali s opravami ciest
Samospráva Bánoviec nad Bebravou začala v týchto dňoch s opravou povrchov cestných komunikácií. Práce vo viacerých častiach mesta zabezpečuje takzvanou tryskovou metódou, informovala radnica v tlačovej správe.
viac
29.01.2021
Samospráva začala komunikovať s obyvateľmi cez novú mobilnú aplikáciu
Samospráva kúpeľného mesta Bojnice začala komunikovať so svojimi obyvateľmi cez novú mobilnú aplikáciu. Koncept aplikácie SOM - správy o meste im môže nahradiť miestny rozhlas, noviny či SMS správy.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.81 %