Štvrtok 18.04.2024
Dnes má meniny 
Valér
°C
18.04.2018 11:55

Premiér: Nová vláda chce so ZMOS zachovať dobré vzťahy


Ilustračná snímka: Úrad vlády SR


Nová vláda Petra Pellegriniho (Smer-SD) bude udržiavať dobré vzťahy so Združením miest a obcí Slovenska (ZMOS) a chce si zachovať partnerský dialóg, na aký sme boli zvyknutí v predchádzajúcich rokoch. Po rokovaní s predstaviteľmi ZMOS-u to deklaroval premiér.


Zároveň poukázal na to, že vláda sa vždy po vzájomnej dohode snažila plniť požiadavky ZMOS. "Som rád, že na čom sa vláda so ZMOS-om dohodla, tak tento sľub vždy splnila," povedal.       

Na pracovnom stretnutí sa okrem predsedu vlády zúčastnili aj minister financií Peter Kažimír (Smer-SD), ministerka pôdohospodárstva Gabriela Matečná (nom. SNS), vicepremiér pre investície a informatizáciu Richard Raši (Smer-SD), minister práce Ján Richter (Smer-SD) a ministerka školstva Martina Lubyová (nom. SNS).      

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
28.08.2019
Predstavitelia vlády rokovali so ZMOS
Predseda vlády Slovenskej republiky Peter Pellegrini s časťou ministrov rokovali s predstaviteľmi Združenia miest a obcí Slovenska. Rokovanie sa uskutočnilo v stredu 21. augusta 2019 na Úrade vlády SR.
viac
14.01.2021
Vyhlásenie ZMOS k zvukovej nahrávke z rokovania vlády SR
Združenie miest a obcí Slovenska reaguje na publikovanú zvukovú nahrávku z rokovania vlády SR.
viac
18.03.2023
Vedenie ZMOS na rokovaní s dočasne povereným predsedom vlády SR
Predseda ZMOS Branislav Tréger a podpredseda ZMOS Jozef Božik sa zúčastnili na stretnutí povereného predsedu vlády SR Eduarda Hegera s predstaviteľmi samospráv. Témou bolo podpora samospráv zo strany štátu pri zvládnutí energetickej krízy a hovorilo sa aj o možnom odpustení pandemických pôžičiek.
viac
09.11.2023
ZMOS rokoval s predsedom Národnej rady SR Petrom Pellegrinim
Predstavitelia Združenia miest a obcí Slovenska (ZMOS) na čele s predsedom ZMOS Jozefom Božikom dnes rokovali s predsedom Národnej rady SR Petrom Pellegrinim v priestoroch Historickej budovy Národnej rady SR.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.06 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.10 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.84 %