Štvrtok 28.03.2024
Dnes má meniny 
Soňa
°C
29.10.2020 11:35

Prebieha obchodná verejná súťaž na štyri nehnuteľnosti


Snímka zdroj: (ttsk).


Ešte dva týždne môžu záujemcovia predkladať cenové ponuky na kúpu nehnuteľného majetku trnavskej župy v 32. kole obchodnej verejnej súťaže. Tri zo štyroch nehnuteľností sú na predaj ponúknuté opätovne s cieľom získať výhodnejšie cenové ponuky.


Na predaj je súbor objektov a pozemkov bývalého zdravotného strediska v Hornom Bare, objekty s pozemkami bývalého Stredného odborného učilišťa poľnohospodárskeho v Zemianskych Sadoch, bývalá budova Trnavského osvetového strediska v Trnave i budova internátu bývalej Združenej strednej školy poľnohospodárskej a potravinárskej vo Voderadoch.

Objekt vo Voderadoch je do súťaže zaradený po prvýkrát vzhľadom na to, že niekoľkomesačné rokovania s potenciálnym záujemcom nepriniesli výsledok. Ako uviedol trnavský župan Jozef Viskupič: „Pri vyhodnocovaní predložených ponúk budeme postupovať v súčinnosti s obcou, ktorá bude mať v komisii svojho zástupcu. Našim spoločným cieľom je nájsť pre budovu nové využitie, pričom by mal zostať zachovaný jej verejnoprospešný charakter. Preferujeme, aby nový vlastník zriadil v týchto priestoroch napríklad zariadenie poskytujúce zdravotnícke alebo sociálne služby.“

Návrh na odpredaj nehnuteľného majetku župy v 32. kole obchodnej verejnej súťaže schválili poslanci Zastupiteľstva TTSK 30. septembra 2020. Záujemcovia môžu predkladať cenové ponuky do 9. novembra 2020 do 15.00 hod. Podrobné informácie sú k dispozícii na https://www.trnava-vuc.sk/12943-sk/2020 a ilustračná fotodokumentácia na https://bit.ly/TTSK-32koloOVS.

Autor: (ttsk)


komentáre
SHOW ALL
podobné
25.04.2020
Mesto vyhlásilo súťaž na odpredaj areálu bývalej Drevovýroby
Mesto Moldava nad Bodvou vyhlásilo obchodnú verejnú súťaž na odpredaj nehnuteľností v areáli bývalej Drevovýroby na Rožňavskej ulici. Minimálnou východiskovou cenou a teda aj najnižšou ponukou na odkúpenie, ktorú môže účastník súťaže navrhnúť, je podľa znaleckého posudku 1,23 milióna eur.
viac
12.05.2020
TTSK vypísal výzvu na rekonštrukciu cesty v Skalici takmer za 300 000 eur
Spoločnosť Správa a údržba ciest Trnavského samosprávneho kraja (TTSK), ktorá je rozpočtovou organizáciou TTSK, vypísala výzvu na predkladanie ponúk na rekonštrukciu cesty III/1131 Skalica - Zlatnícka dolina. Vyplýva to z údajov zverejnených vo vestníku Úradu pre verejné obstarávanie (ÚVO).
viac
28.07.2020
Zastupiteľstvo bude opätovne riešiť predaj majetku samosprávy
Na programe druhého mimoriadneho zasadnutia Zastupiteľstva Trnavského samosprávneho kraja (TTSK), ktoré sa uskutoční v stredu (29. 7.), bude jedným z bodov programu aj hlasovanie o predaji prebytočného majetku.
viac
13.01.2021
Nová Baňa vyhlásila súťaž na predaj pozemku a výstavbu bytového domu
Mesto Nová Baňa vyhlásilo obchodnú verejnú súťaž na predaj stavebného pozemku. Podmienkou samosprávy je, že súkromný investor na ňom postaví nový bytový dom.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.13 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.85 %