Piatok 29.03.2024
Dnes má meniny 
Miroslav
°C
13.01.2021 01:40

Nová Baňa vyhlásila súťaž na predaj pozemku a výstavbu bytového domu


Ilustračná snímka.


Mesto Nová Baňa vyhlásilo obchodnú verejnú súťaž na predaj stavebného pozemku. Podmienkou samosprávy je, že súkromný investor na ňom postaví nový bytový dom.


Minimálna kúpna cena pozemku s výmerou 3845 metrov štvorcových je 15 eur za meter štvorcový. Vyplýva to z materiálov, ktoré mesto zverejnilo na svojej webovej stránke.

Predmetom súťaže je uzatvorenie zmluvy o budúcej kúpnej zmluve na predaj stavebného pozemku pre účel výstavby bytového domu na sídlisku Pod sekvojou. Na pozemku, ktorý je aktuálne majetkom mesta, má podľa podmienok zmluvy vyrásť šesťposchodový bytový dom s polyfunkčnými priestormi na prízemí.

„Budúci kupujúci sa zaväzuje bytový dom architektonicky prispôsobiť jestvujúcim bytovým domom na sídlisku Pod sekvojou. Budúci kupujúci sa zaväzuje vybudovať na vlastné náklady prístupové komunikácie k bytovému domu a nové parkovacie miesta prislúchajúce k bytovému domu,“ stanovilo mesto v podmienkach. Úspešný uchádzač bude na vlastné náklady musieť zabezpečiť aj prekládku inžinierskych sieti.

Stavba bytového domu by podľa materiálov mala začať najneskôr rok po uzavretí zmluvy, dokončenie stavby je stanovené do troch rokov od začiatku výstavby. Záujemcovia môžu svoje ponuky mestu predložiť do 17. februára, kritériom pre určenie víťaza bude najvyššia ponúknutá cena.

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
25.04.2017
Bratislava chce vyhlásiť tender na verejné osvetlenie do konca mája
Verejnú súťaž na nového prevádzkovateľa verejného osvetlenia v Bratislave chce hlavné mesto vyhlásiť do konca mája. Lehotu na predkladanie ponúk predpokladá do konca augusta a ukončenie verejného obstarávania do konca tohto roka.
viac
12.06.2017
Šaľa rozbieha výstavbu troch bytových domov so 150 bytmi
Mesto Šaľa pripravuje výstavbu troch bytových domov. Súkromná spoločnosť, ktorá byty postaví, začala s prípravou a vyrovnávaním terénu a jeho čistením od náletových drevín.
viac
13.02.2018
Najstaršie slovenské múzeum vyhlasuje súťaž pre návštevníkov
Po celoročnom spoznávaní svojich desiatich expozícií s osobnosťami kultúry a moderátormi prichádza Múzeum mesta Bratislavy (MMB) v jubilejnom 150. výročí svojho vzniku s ďalšou aktivitou. Od 15. februára vyhlasuje súťaž Na trase múzea, ktorá potrvá do 31. mája.
viac
29.10.2020
Prebieha obchodná verejná súťaž na štyri nehnuteľnosti
Ešte dva týždne môžu záujemcovia predkladať cenové ponuky na kúpu nehnuteľného majetku trnavskej župy v 32. kole obchodnej verejnej súťaže. Tri zo štyroch nehnuteľností sú na predaj ponúknuté opätovne s cieľom získať výhodnejšie cenové ponuky.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.03 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.12 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.84 %