Štvrtok 28.03.2024
Dnes má meniny 
Soňa
°C
07.02.2020 12:55

Odštartuj svoju kariéru


Ilustračný výrez plagátu


Univerzita Mateja Bela v Banskej Bystrici a Kariérne centrum UMB organizuje 10. ročník veľtrhu práce a kariérového poradenstva Univerzitný deň kariéry 2020 (UDK), pod záštitou rektora Univerzity Mateja Bela v Banskej Bystrici doc. Ing. Vladimíra Hiadlovského, PhD.


Veľtrh sa uskutoční 24. marca 2020 na Ekonomickej fakulte UMB v čase od 9.00 h. do 14.00 h.

Cieľom podujatia je podporovať komunikáciu a spoluprácu študentov a absolventov UMB v Banskej Bystrici s potencionálnymi zamestnávateľmi v rámci sprostredkovania práce, stáže, brigády, praxe alebo spolupráce na záverečných prácach. Sprievodným programom sú workshopy a prednášky vystavovateľov. Každoročne sa veľtrhu zúčastní 400 študentov a študentiek zo všetkých fakúlt UMB. Tento rok ponúkame možnosť aj študentom stredných škôl a gymnázií, aby navštívili UDK a naštartovali svoju kariéru.

Univerzita Mateja Bela v Banskej Bystrici má záujem uľahčiť študentom vstup na trh práce, a tak každoročne organizuje sériu podujatí, na ktorých majú zamestnávatelia možnosť stretnúť svojich budúcich zamestnancov na jednom mieste, otestovať si ich zručnosti, predstaviť svoju spoločnosť a zaujať budúcich absolventov, ale ja súčasných študentov, aby sa zamestnali práve v ich  firme.

K dnešnému dňu máme v portfóliu vystavovateľov spoločnosti, ktoré pôsobia priamo v meste Banská Bystrica, v regióne Banskobystrického samosprávneho kraja, ale aj na celom území Slovenska.

Prihlasovanie firiem stále prebieha, a tak veríme, že 10. ročník UDK prinesie pre študentov širokú škálu pracovných pozícií a bude to práve UMB, ktorá odštartuje ich budúcu profesijnú dráhu na Univerzitnom dni kariéry 2020.

Viac informácií na stránke www.kc.umb.sk alebo kontaktujte karierne.centrum@umb.sk,  +421 905 273 879, +421 907 790 706.

Autor: (ts-UMB)


komentáre
SHOW ALL
podobné
18.03.2017
Priestory zimného štadióna sa zmenili na veľtrh kariéry
Univerzita Mateja Bela v Banskej Bystrici (UMB) a univerzitný hokejový tím organizovali pod záštitou rektora Vladimíra Hiadlovského v spolupráci s mestom Banská Bystrica dňa 13. marca 2017 podujatie Zo školy na zimák – Univerzitný deň pracovných príležitostí.
viac
18.10.2018
Univerzitný deň kariéry 2018 (UDK)
Deviaty ročník veľtrhu pracovných príležitostí a kariérového poradenstva Univerzitný deň kariéry, ktorý je určený všetkým študentom a absolventom UMB v Banskej Bystrici.
viac
28.03.2019
Študenti stredných škôl sa na deň stanú fyzikmi častíc
Medzinárodný program otvára špičkovú fyziku pre mladých výskumníkov po celom svete. Šesť slovenských univerzít hostí tento rok Majstrovské triedy v časticovej fyzike , na ktorých sa zúčastnia stovky stredoškolákov. Účastníci sa na jeden deň ponoria do fascinujúcej oblasti časticovej fyziky.
viac
04.03.2023
Dvadsať zamestnávateľov, neobmedzené množstvo príležitostí
Univerzita Mateja Bela v Banskej Bystrici a Kariérne centrum UMB organizuje pod záštitou rektora doc. Ing. Vladimíra Hiadlovského, PhD. veľtrh pracovných príležitostí a kariérového poradenstva - 10. ročník Univerzitného dňa kariéry (UDK UMB).
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.13 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.85 %