Piatok 19.04.2024
Dnes má meniny 
Jela
°C
28.12.2019 02:10

O aktuálnom dianí v meste informuje nová mobilná aplikácia


Ilustračná snímka, zdroj: mikulas.dnes24.sk


Aktuálne informácie o dianí v Liptovskom Mikuláši poskytne nová mobilná aplikácia. Podľa hovorkyne mesta Viktórie Čapčíkovej má novinka zabezpečiť efektívnejšiu komunikáciu medzi liptovskomikulášskou radnicou a obyvateľmi.


"Snažili sme sa dosiahnuť, aby mali Liptovskomikulášania na jednom mieste informácie z webovej stránky, dôležité SMS správy z mesta alebo mestské noviny. Aby boli v prípade potreby informovaní čo najskôr o rôznych odstávkach, rozkopávkach a podobne," priblížila hovorkyňa mesta.       

Okrem aktualít, oznamov a podujatí si obyvatelia v mobilných telefónoch nájdu aj verejnú dopravu či možnosti parkovania na mestských parkoviskách. Rovnako si môžu v nastaveniach zvoliť, z ktorej mestskej časti chcú aktuality dostávať.       

"Aplikácia SOM Liptovský Mikuláš je k dispozícii pre všetky mobilné telefóny s operačným systémom Android a taktiež pre zariadenia Apple. Stačí si ju vyhľadať v Google Play či Apple Store a stiahnuť do mobilného zariadenia," dodala Čapčíková.     

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
24.05.2016
Informácie o Bojniciach vždy po ruke
Mobilnú aplikáciu “Virtualne“ pripravilo mesto spoločne s prevádzkovateľom jeho webovej stránky. Je dostupná pre operačné systémy iOS a Android.
viac
21.04.2020
Mesto Liptovský Mikuláš vyzýva na elektronickú úhradu daní
Liptovskomikulášska radnica vyzýva obyvateľov, aby úhrady daní a poplatkov vybavili elektronickou formou. Pred pokladnicou v klientskom centre mestského úradu sa v pondelok vytvorili zástupy ľudí, ktoré podľa vedenia mesta v čase pandémie nového koronavírusu nie sú vhodné.
viac
22.05.2020
O aktualitách v meste Rajec sa obyvatelia dozvedia cez mobilnú aplikáciu
Aktuálne informácie o dianí v meste Rajec sprostredkuje nová mobilná aplikácia. Podľa Zuzany Ščasnej z oddelenia kultúry mestského úradu má novinka zabezpečiť efektívnejšiu komunikáciu medzi radnicou a obyvateľmi.
viac
28.01.2022
Aktuality z mesta sa obyvatelia dozvedia i v aplikácii
Samospráva Bánoviec nad Bebravou rozšírila možnosti komunikácie s obyvateľmi o novú mobilnú aplikáciu. Bánovčania sa prostredníctvom nej dozvedia aktuality či sa zapoja do lokálnej inzercie. Informovala o tom bánovská radnica.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.06 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.10 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.84 %