Sobota 27.04.2024
Dnes má meniny 
Jaroslav
°C
02.11.2021 02:25

Mesto Prešov pomôže seniorom pri registrácii na tretiu dávku vakcíny


Iustračný obrázok: pixabay.com


Mesto Prešov od 2.11.2021 ponúkne pomoc pre seniorov pri registrácii na tretiu očkovaciu dávku proti ochoreniu COVID-19. Seniori sa budú môcť obrátiť na zamestnancov denných stacionárov a denných centier, ktorí im poskytnú aj všetky dôležité informácie týkajúce sa očkovania.


 Pomoc je určená aj pre tých seniorov, ktorí zatiaľ nie sú zaočkovaní a potrebujú sa zaregistrovať na očkovanie prvou dávkou vakcíny.

Seniori alebo ťažko zdravotne postihnutí ľudia, ktorí nemajú prístup k internetu, respektíve sa sami nedokážu zaregistrovať na očkovanie proti ochoreniu COVID-19 sa môžu obrátiť na Kanceláriu sociálneho poradenstva na MsÚ Prešov, alebo na ktorýkoľvek z denných stacionárov, či denných centier v zriaďovateľskej pôsobnosti mesta Prešov. Záujemcom, ktorí spĺňajú podmienky na očkovanie, poverení pracovníci pomôžu s registráciou prostredníctvom internetu a podajú im potrebné informácie súvisiace s očkovaním. Na stretnutie s pracovníkmi denných stacionárov, denného centra alebo Kancelárie sociálneho poradenstva je potrebné sa vopred telefonicky objednať v pracovných dňoch v čase od 8:00 do 14:00 hod.

Viac TU

Autor: (ts-MsÚ Prešov)


komentáre
SHOW ALL
podobné
01.04.2020
V rámci iniciatívy Rozdaj sa dostali rodiny potraviny a drogériu
Viceprimátor Prešova a štyria mestskí poslanci pokračujú s roznášaním potravín a drogérie pre ľudí, ktorí majú v týchto dňoch problém zabezpečiť si základné výrobky dennej spotreby. Informoval o tom hovorca mesta Vladimír Tomek.
viac
07.04.2020
Dobrovoľníci ponúkajú svoje služby, rozširujú svoje rady
V snahe pomôcť v sociálnej oblasti čo najväčšiemu počtu obyvateľov vyzýva mesto Prešov spolu s viacerými organizáciami verejnosť o poskytnutie kontaktov na osamelých ľudí. Prešovské dobrovoľnícke centrum zároveň v súvislosti s výskytom nového koronavírusu hľadá do svojich radov posily.
viac
26.10.2020
Majitelia kaviarní a gastroprevádzok môžu prevádzkovať terasy aj v zime
Majitelia kaviarní a gastroprevádzok v Prešove budú môcť prevádzkovať svoje letné terasy alebo sedenia aj v zime. Mesto im v prípade záujmu predĺži platnosť rozhodnutí o umiestnení terasy a sedenia na pešej zóne a priľahlých uliciach.
viac
29.10.2020
Prešov podáva počas pandémie pomocnú ruku seniorom a rodinám v núdzi
Mesto Prešov v spolupráci s Potravinovou bankou Slovenska aj počas druhej vlny pandémie pomáha ľuďom v núdzi. Ak vo svojom okolí poznáte niekoho, kto je v tomto náročnom období odkázaný na pomoc, dajte nám o ňom vedieť.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.81 %