Štvrtok 28.03.2024
Dnes má meniny 
Soňa
°C
19.12.2017 12:57

Ako bude OLO odvážať počas Vianoc a Nového roka


Ilustračná snímka: (flickr.com).


Za odvoz zmesového komunálneho aj triedeného odpadu v Bratislave zodpovedá spoločnosť Odvoz a likvidácia odpadu, a. s. (OLO) aj počas blížiacich sa sviatkov.


„Naša spoločnosť odváža odpad po celý rok od pondelka do soboty,“ informovala hovorkyňa OLO Beáta Humeniková. „Podľa harmonogramu budeme zmesový a triedený odpad odvážať aj v pondelok a utorok počas Vianočných sviatkov. Výnimkou je odvoz počas Nového roka 2018. Keďže 1. január pripadá na pondelok, odvezieme pondelkový zvoz v utorok, utorkový v stredu, stredajší vo štvrtok, štvrtkový v piatok a v sobotu odvezieme piatkový aj sobotňajší zber.“

Zberný dvor aj spaľovňa odpadu budú vo sviatočné dni zatvorené

Od 24. do 26. decembra budú zberný dvor i spaľovňa zatvorené. Rovnako aj na Silvestra a na Nový rok. Podrobný prehľad o službách OLO záujemcovia nájdu na www.olo.sk.

Vianočné stromčeky sa začnú zbierať od 8. januára

Odvoz vianočných stromčekov zabezpečí OLO od 8. januára do 31. marca 2018. Je potrebné ich bez ozdôb uložiť pred rodinnými domami k zberným hniezdam, k najbližším stojiskám. V prípade bytových domov k stanoviskám zberných nádob. Alternatívnou možnosťou je priviezť stromček a bezplatne ho odovzdať na zbernom dvore OLO na Starej Ivanskej ceste č. 2 (od 8. do 18. hodiny každý deň okrem nedele a sviatkov).

Autor: (pš)


komentáre
SHOW ALL
podobné
22.03.2017
Petržalka odvezie nadrozmerný odpad opäť bezplatne
Deväťdesiat veľkokapacitných kontajnerov rozmiestni opäť petržalská samospráva bezplatne na rôznych miestach podľa naplánovaného harmonogramu. Kontajnery sú určené na nadrozmerný odpad ako sú veľké kusy nábytku, stoly, stoličky, matrace.
viac
13.11.2017
Odvoz bioodpadu z hnedých zberných nádob potrvá do konca novembra
Odvoz biologicky rozložiteľného odpadu z hnedých zberných nádob v Bratislave ukončia 30. novembra. Opätovný odvoz bude prebiehať od 1. marca 2018. Informovala o tom hovorkyňa bratislavskej mestskej spoločnosti Odvoz a likvidácia odpadu (OLO) Beáta Humeniková.
viac
23.03.2020
OLO eviduje v meste od začiatku marca 25-percentný nárast odpadu
Mestská bratislavská firma Odvoz a likvidácia odpadu (OLO) eviduje v hlavnom meste od 5. marca 25-percentný nárast odpadu. To spôsobuje, že zberné nádoby sú preplnené a ľudia mnohokrát odpad ukladajú mimo nich.
viac
20.01.2023
Ako končia stromčeky po Vianociach? Niektoré v komposte, iné ako potrava
Po Vianociach má viacero z nás doma nové oblečenie, hračky, novú elektroniku a určite aj množstvo krabíc či papiera, v ktorých boli všetky tieto veci zabalené. A mnohým ostal aj vianočný stromček, ktorý je neodmysliteľnou súčasťou týchto sviatkov.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.13 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.85 %