Piatok 26.04.2024
Dnes má meniny 
Jaroslava
°C
13.02.2021 04:25

SÚC začala prípravné práce pred rekonštrukciou mosta v Hlohovci


Ilustračná snímka


V meste Hlohovec sa začali prípravné práce pred rekonštrukciou mosta. Informovala o tom Správa a údržba ciest (SÚC) Trnavského samosprávneho kraja (TTSK) na webovej stránke.


Napriek tomu, že je neustále v plnom prúde zimná údržba ciest, priaznivé počasie umožnilo SÚC spustiť potrebné prípravné práce pre oznámenú rekonštrukciu mosta ponad Váh. Krajská spoločnosť pri týchto prácach používa nové strojové vybavenie.       

Pracovníci strediska Červeník už vykonali na pravom brehu rieky Váhu viacero úkonov. "Išlo hlavne o výrub stromov a likvidáciu náletových drevín, ktoré sa nachádzajú pod spomenutým mostom a pri samotnej rekonštrukcii by tvorili prekážku pre priebeh prác. Od pondelka (8. 2.) bolo odstránených takmer 40 kusov stromov od malých až po veľké s obvodmi kmeňov cez jeden meter," informovala SÚC Trnavského kraja.     

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
31.03.2020
Magistrát chce natrvalo dostať nákladné autá z centra mesta
Nitrianska radnica chce natrvalo dostať nákladnú dopravu z centra mesta. Magistrát ju odklonil ešte vlani v lete v súvislosti s rekonštrukciou Univerzitného mosta, ktorý bol až do soboty 28. marca prejazdný iba v polovičnom profile.
viac
05.12.2020
J. Viskupič: Sme o krok bližšie k rekonštrukcii mosta v Hlohovci
Trnavský samosprávny kraj 4. decembra 2020 spustil transparentné verejné obstarávanie na výber zhotoviteľa, ktorý zrekonštruuje cestný most cez rieku Váh v Hlohovci. Práce by mali začať na jar budúceho roka, pričom potrvajú jeden a pol roka.
viac
23.02.2021
Most pri obci Stretava budú musieť kompletne zrekonštruovať
Most na ceste II/555 pri obci Stretava v okrese Michalovce, na ktorom už niekoľko týždňov platia dopravné obmedzenia, bude musieť podstúpiť komplexnú rekonštrukciu.
viac
10.06.2022
TTSK získal 7,5 milióna eur na rekonštrukciu mostov v Hlohovci a Šoporni
Nenávratné finančné príspevky v celkovej výške takmer 7,5 milióna eur získal Trnavský samosprávny kraj (TTSK).
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.81 %